Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Takhle sváží ve Varech děti do školky: Sedm nepřipoutaných capartů v jednom autě!

Řidička v Karlových Varech vezla v autě sedm dětí.
Řidička v Karlových Varech vezla v autě sedm dětí.  (Autor: MP Karlovy Vary)
Aktualizováno -
27. března 2019
15:35
Autor: rv - 
27. března 2019
10:51

Tak tohle šokovalo i zkušené strážníky! Když hlídka zastavila v Karlových Varech auto, bylo plné malých děí! Za ním navíc jelo se stejnou posádkou další! Řidičky se hájily tím, že vezou děti do školky a řídí pomalu a opatrně...

Vlastním očím nemohli uvěřit strážníci, když kontrolovali v městské části Doubí projíždějící auto. „Vedle řidičky na místě spolujezdce seděly tři malé děti bez jakéhokoliv zajištění,“ uvedl zástupce velitele karlovarské městské policie Jan Trojáček.

Jenže to nebylo všechno, další čtyři děti byly na zadních sedadlech a rozhodně všechny neseděly v sedačkách. Ale překvapení stále nebylo dost.

Za osobákem jela dodávka, a v ní cestovala drobotina obdobným způsobem! Vpředu sice seděly dvě děti v sedačkách, na další se už ale nedostalo. „V zadní části se nacházely čtyři děti bez sedaček a pásů,“ dodal Trojáček.

Obě řidičky uvedly, že sváží děti do školky. Nad tím, jak celou situaci strážníkům vysvětlovaly, zůstává rozum stát. „Jedna řidička tvrdila, že jezdí opatrně a pomalu,“ dodal Trojáček. Strážníci případ předali správnímu orgánu, obě řidičky tak budou mít co vysvětlovat na magistrátu.

VIDEO: Strážníci zastavili řidičku, která kličkovala po silnici: Byla zfetovaná.

John01 ( 28. března 2019 17:04 )

Vzhledem k tomu, ze skolku dobre znam a nekolikrat tydne vidim male caparty jak je rodice do aut od skolky davaji, tak je mi jasne, ze je toto na objednavku. Deti jsou svazene po lesni asfaltce, kde je zakaz aut a jede se tam max 30km/hod, jedna se o chranene krajinne uzemi. Ano, deti by mely byt pripoutane a v sedackach, pravidla se maji dodrzovat, ale je opravdu nutne to davat do novin a zprav? Moc by mne zajímalo proč školka leží panu Svatošovi v žaludku (provozovatel restaurace vedle školky), protože je naprosto jasné, že je to on. Hodně lidí vidělo jak si auta ze školky natáčí Mne by zajímalo, zda by se třeba taková hygiena nechtěla podívat do jeho kuchyně a na ty ryby, co má za barákem v tom rybníku ;)

HledacPravdy ( 27. března 2019 22:59 )

To je jasný. Vůbec těch předpisů je zbytečných, proč rovnou nejet stovkou ve městě na přehledných úsecích a proč se vlastně pásat, když jedu jen pár kilometrů a technická je taky na nic, když nejedu na dálnici. Dřív lidi jezdili i horšími auty bez technické.. (Ironie)

HledacPravdy ( 27. března 2019 22:56 )

Já znal ženskou, co vozila tři děcka z koupaliště připitá, a nikdo nikam nevolal. To bylo nechutný..

Ukecanalama ( 27. března 2019 16:47 )

Přesně tak, děti jsem měla vždy sedačkách a i dnes dbám na jejich připoutání. Asi je potřeba víc krvavých antireklam à la nevěsta s hlavou v čelním skle a telefonující rodiče. Ale někomu to stejně nedojde

offline ( 27. března 2019 16:46 )

Nejspíš ano. Obličeje jsou začerněné, aby nebylo vidět, že jsou začerněné.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání