Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Důchodce v protisměru na Královéhradecku čelně naboural auto s batoletem (1)! Dítě skončilo v nemocnici

Autor: chal - 
18. března 2019
13:10

Hlavní silniční tah z Hradce Králové do Polska v sobotu po poledni na několik hodin zablokovala hromadná autonehoda. Ke srážce tří aut došlo, když 78letý řidič, který jel směrem na Hradec Králové, náhle vjel do protisměru a čelně se srazil s jiným automobilem. Seniora a jeho spolujezdkyni záchranáři převezli do nemocnice, stejně tak roční batole z druhého vozu.

K nehodě došlo na silnici I/33 u Předměřic nad Labem na Královéhradecku. Vůz 78letého řidiče se nejprve čelně srazil s vozem jedoucím v protisměru a pak bočně s dalším projíždějícím vozem.

„Alkohol byl u řidičů jedoucích za sebou vyloučen dechovou zkouškou na místě nehody. U řidiče, který vyjel do protisměru, byl nařízen odběr krve v nemocnici,“ sdělila policejní mluvčí Ivana Ježková.

Proč 78letý senior vjel do protisměru, policisté vyšetřují. „Na vině mohla být například řidičova zdravotní indispozice, jeho mikrospánek, případně nepozornost, či nevěnování se řízení,“ řekla mluvčí. Zasahující zdravotníci do nemocnice v Hradci Králové odvezli celkem tři osoby.

V péči lékařů skončil řidič, který vjel do protisměru, jeho spolujezdkyně a roční batole z vozu, které důchodce naboural čelně. „S dítětem, které bylo převezeno na pozorování, odjela samozřejmě i jeho matka,“ dodala mluvčí. Silnice byla uzavřena přibližně dvě hodiny v obou směrech, policisté odkláněli dopravu na objízdné trasy.

sacred10 ( 18. března 2019 19:30 )

tak mi to zakaž ty hovado

karlos107 ( 18. března 2019 18:27 )

A takový dement jako jsi ty by měl mít zakázané blejt do diskusí

sacred10 ( 18. března 2019 17:27 )

v 60 sáti už je člověk k hovnu!Pokud tedy nebyl už od mlada

aIIahakbar ( 18. března 2019 16:18 )

V 60ti je dnes málo kdo důchodce, ty ***!

sacred10 ( 18. března 2019 16:07 )

Důchodce v autě je to nejhorší,co může být.Mám s nima jenom ty nejhorší zkušennosti!Naprosto nevnímají,neuhnou se,jednou většinou velice a nebezpečně pomalu atd.Já osobně bych lidi po 60 roku už do auta nepustil,ať si takový dement jezdí vlakem,nebo autobusem!Podle mě jsou velice nebezpečný!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání