Krásná plavovláska a trojnásobná matka Daniela Peštová sdílela na instagramu snímek z dob, kdy byla ještě docela mladinká a nafotila své první profesionální fotky. Tehdy byla tahle rodačka z Teplic krátce po výhře v modelingové soutěži, přestěhovala se na vlastní pěst do Francie a vůbec přitom netušila, co ji bude čekat!

Říká se, že odvážnému štěstí přeje. V mém případě to opravdu chtělo velkou odvahu – nejdřív vůbec na casting přijít, a pak sednout do letadla směr Paříž, s francouzštinou na úrovni střední školy, bez peněz, bez rodiny,“ vypočítává.

Naštěstí byla jednou z mála, kterým se tento troufalý krok vyplatil. Z Francie se přesunula do New Yorku a záhy se objevila na předních stránkách nejrůznějších prestižních časopisů, od GQ a Elle až po Cosmpolitan a Marie Claire. Rovněž spolupracovala s firmou L’Oréal nebo Victoria’s Secret.

„I když ty první kroky nebyly úplně bez škobrtnutí,“ přiznává půvabná Daniela, která žije po boku zpěváka Paľa Habery, známého ze skupiny Team nebo z porotcování hudební soutěže SuperStar.

Tahle fotka je z 1/2 testu, a ač se snažím o pohled, který by byl aspoň trochu svůdný, víc než cokoliv jiného mi z očí kouká panika. Cítila jsem se před kamerou naprosto nesvá. Nevěděla jsem, co se sebou, jak se postavit, kam dát ruce. V životě jsem nebyla takhle zmalovaná, takhle oblečená. Myslím, že tenkrát došlo i na slzy.“

Přesto se z tohoto traumatického zážitku oklepala a uvědomila si, jak velkou šanci tahle „vyplašená stydlivá holka“, jak sama sebe nyní s odstupem času popisuje, dostala. Ostatní v ní totiž viděli takové to „něco, o čem ona sama neměla ani tušení“, a co se ona pak naučila jaksepatří prodat. A je tomu jedině dobře, jelikož je na každé akci skutečnou ozdobou…

VIDEO: Daniela Peštová šokuje: S Paľem si smrdíme!

Video
Video se připravuje ...

Proč jedla Peštová před večírkem lisovaný česnek? S Paľem si smrdíme! Blesk TV

Fotogalerie
37 fotografií