Vybírejte pečlivě, od koho si půjčujete

Neskočte hned po první nabídce, která na vás z internetu vykoukne. V klidu si projděte všechny možnosti a porovnejte si jednotlivé nabídky. Spousta, zvlášť nebankovních nabídek, se jeví na první pohled sice velice lákavě, ve skutečnosti vás může snadno dostat do velkých finančních potíží. Snažte se vždy získat o daném produktu co nejvíce informací a dobře si ji prověřte. Recenze klientů mohou být vymyšlené, ale například ceníky sankcí a poplatků spojených s úvěrem a další důležité parametry musí být dopředu známé a na webu viditelné. Pamatujte, že úrok není to samé jako RPSN. Vždy se soustřeďte na celkovou výši RPSN. Nestyďte se informovat i v okruhu svých známých nebo přátel. Zkušenosti a reference bývají nejcennější.

Lhát se nevyplácí

V žádosti o půjčku nikdy nelžete, nic nezamlčujte ani nepřikrášlujte. Zejména, pokud jde o výši vašich stálých měsíčních příjmů a výdajů nebo ostatních půjček a dluhů. Rozhodně nezapomínejte také na kreditní karty. Všechny společnosti to velice snadno a rychle ověří, dokonce musí! Neuvedení jiných závazků snižuje zbytečně vaši důvěryhodnost.

Půjčujte si takovou částku, kterou opravdu potřebujete

Víte přesně, na co si chcete půjčit a kolik potřebujete? Částku zbytečně nenavyšujte. Ano, je to velké lákadlo půjčit si „něco“ navíc.  Ve většině případů ale tyto peníze nesmyslně utratíte a měsíční splátky si tak minimálně o několik stokorun navýšíte. Určitě si také předem ujasněte, na jak dlouho se chcete půjčkou zatížit, jak velké měsíční splátky jsou pro vás reálné. Extrémní zatížení vašeho rodinného rozpočtu z vás snadno může udělat neplatiče. Pokud můžete, dělejte si finanční rezervy. Jedině tak budete vědět, že dokážete řádně splácet všechny závazky a nečekaná složenka nebo výdaj vás nezaskočí.

Nejvýhodnějším spotřebitelským úvěrem na trhu je nyní Expres půjčka od MONETA Money Bank

Peníze můžete získat už od 3,9 % ročně a RPSN 4%. Díky rychlému vyřízení půjčky online nebo v bance máte peníze na svém účtu během chvíle. Maximální doba splácení až 10 let vychází vstříc hlavně těm, kteří si chtějí půjčit vyšší částku a nechtějí mít zbytečně velké měsíční splátky.

Půjčka je navíc flexibilní, takže ji můžete  kdykoliv částečně nebo zcela splatit.

MONETA Money Bank patří dlouhodobě mezi ty nejlepší v poskytování spotřebitelských úvěrů. Dokazuje to i fakt, že každé 2 minuty poskytnou jednu půjčku!

Výše úvěru 200 000 Kč, 108 splátek, měsíční splátka 2 198,8 Kč, roční úroková sazba 3,9 %, poplatek za poskytnutí úvěru při žádosti online 0 Kč, RPSN 4 %, celková částka splatná spotřebitelem 237 470,7 Kč. U částek vyšších než 300 000 Kč musí být doložen souhlas manžela/lky. U částek vyšších než 500 000 Kč musí být v žádosti uveden spolužadatel, a to manžel/ka nebo jiná osoba. Tato nabídka není závazná. Banka si vyhrazuje právo žádosti o úvěr nevyhovět.