„Nedokážu uvěřit tomu, že ti je dnes 20 let! Nemohla bych být více hrdá na to, jaký člověk z tebe vyrostl. Jsi nám vším, opravdu, a milujeme tě více, než si dokážeš představit,“ napsala emotivně krásná módní návrhářka a bývalá členka dívčí kapely Spice Girls Victoria Beckhamová na instagram. Připojila také fotku roztomilého rozesmátého chlapečka, kterým Brooklyn ještě nedávno byl.

Podobně narozeniny prvorozeného syna dojaly i jejího manžela, bývalého fotbalistu Davida Beckhama. Rozněžnil se nad snímkem, kde objímá Brooklyna ještě jako batole, a oba na sobě mají dres Manchesteru United: „Přesně před dvaceti lety tenhle malý človíček vstoupil do našich životů… Na tohohle muže, který z něj vyrostl, a vášeň pro všechno, co dělá, nemůžeme být pyšnější.“ Syn slavných rodičů se totiž aktivně věnuje nejen modelingu, ale jeho velkým koníčkem je i fotografování. A říká se, že má talent.

Brooklyn, který v současné době randí s krásnou modelkou s výrazným obočím Hanou Crossovou (21), se rovněž celému internetovému světu pochlubil s nevšedním narozeninovým dortem. Kdo by čekal šlehačku nebo fondán, jak je ve zvyku v Česku, bude ale zklamán: Brooklyn místo klasické pochoutky dostal celou horu amerických koblih s barevným zdobením, takzvaných donutů, do nichž byly zastrkány svíčky. Na první pohled se to sice může zdát trochu podivné, ale rozhodně je to vtipný nápad...

VIDEO: Vánoční video od Victorie Beckhamové

Video
Video se připravuje ...

Vánoční video od Victorie Beckham Instagram

Fotogalerie
44 fotografií