Slavná rodinka se v Austrálii – alespoň podle toho, jak to prezentuje na internetu – skvěle baví. „Posh Spice“ ve svých Instastories pečlivě dokumentovala mimo jiné i slaňování, kterému se populární exfotbalista ve společnosti svých dvou synů Cruze (13) a Romea (16) věnoval. Na jednom ze snímků byl rozesmátý David zachycen v oranžovém tričku a přilbě ve stejné barvě zavěšený nad skalou, s žertovným popiskem „pozor na to lano!“ Populární návrhářka fotku doplnila rozesmátými smajlíky. Sám David na svém profilu před 51 miliony followery připustil, že byl při této nebezpečné aktivitě „lehce nervózní“.

Na dalším snímku zase nejmladší dítko, dcerka Harper (7), sedí Victorii na klíně a prohlíží si nejnovější vydání australského Vogue, na jehož obálce je právě její světoznámá maminka. Uvnitř časopisu byl uveřejněný rozhovor, ve kterém Victoria zmiňovala jistou nervozitu z cestování. Do Austrálie se podívala naposledy před mnoha lety s kapelou Spice Girls. „Když je člověk mladý a takhle cestuje po světě, sedí jen ve svém hotelovém pokoji a kouká se na televizi. Když je člověk starší, chce vyrazit ven a poznávat své okolí.“ A že přesně to dělají, o tom není pochyb, jelikož David se na svém Instagramu vzápětí pochlubil fotkou se syny na vrcholu Harbour Bridge s nádherným výhledem na celé Sydney.

Není jistě náhodou, že Beckhamovi vyrazili na rodinnou dovolenou jen velmi krátce poté, co prodali své rozsáhlé sídlo v Beverly Hills, a David přiživil spekulace o tom, že to mezi manželi nehezky skřípe, několika nešťastnými poznámkami při veřejném vystoupení v televizi. „Když jste manželé takovou dobu jako my dva, je to vždycky těžká práce. Postupně se to stává komplikovanějším," přiznal totiž. I když to vůbec nemusel myslet nějak zle, jeho manželka se cítila takovým prohlášením notně ponížená.

Její zklamání bylo dokonce tak velké, že na několik dní uprchla do německého pětihvězdičkového wellness resortu v Baden Badenu, kde podle zdroje bulvárního plátku The Sun jen plakala a plakala… David byl navíc tou dobou již v Paříži, kde propagoval nový produkt, skotskou whisky Haig Club. K usmíření proto muselo dojít až teď u protinožců. I proto se nyní oba za každou cenu snaží dokázat, že vše je zalité sluncem…

Video
Video se připravuje ...

Victoria tančí v ulicích Instagram

Fotogalerie
38 fotografií