Že dvacetileté manželství Davida a Victorie Beckhamových nebude tak úplně idylické, jak se mohlo zdát, se začalo šuškat poté, co se pár nechal vidět na prosincovém předávání britských cen módy. Victoria tehdy s Davidem nepromluvila téměř ani slovo a na svého manžela se ani nepodívala. 

David chtěl pravděpodobně spekulace o krizi vyvrátit, když se rozhodl, že na společenskou akci plnou fotografů, k zakončení pánského londýnského Fashion Weeku, vyvede i svou manželkou Victorii. Pozvání je pro exfotbalistu obrovská událost a čest, jelikož nyní nově zastává funkci ambasádního prezidenta britské módy.

Victoria se sice na Davidův velký večer pořádně vymódila, vedle něj se tvářila velmi posmutněle, oči sklopené k zemi a za svým manželem byla stále o krok pozadu. Zkrátka hromádka neštěstí. To, že se při příchodu do restaurace Braserrie of Light v londýnském módním domě Selfridges, drželi za ruce, působilo, vzhledem k jejímu chování, velmi rozpačitě. 

Podle zdroje, který se večeře účastnil, byla ale na Victorii uvnitř úplně jiná podívaná. Posh Spice prý byla velmi zábavná a dosyta si užívala společnosti dalších módních guru. David zase přivítal všechny účastníky svým proslovem, ve kterém nezapomenul svou slavnou manželku zmínit.

„Jsem velmi hrdý, že můžu zastávat funkci britského prezidenta módy. Moje žena je samozřejmě také součástí módního odvětví, takže jsem rád, že mohu být tohoto oboru vlajkonošem,“ uvedl David, zatímco ho Victoria natáčela a video zveřejnila na sociální síti. Poté, co se o ní zmínil, se dokonce potutelně usmála. Že by se jednalo jen o jednu velkou šarádu pro veřejnost?

VIDEO: Jak vypadat jako Victoria Beckham? 

Video
Video se připravuje ...

Jak vypadat jako Victoria Beckham? Youtube.com/vogue

Fotogalerie
72 fotografií