Beckhamově vlastní firmě DB Ventures se přitom daří skvěle, jen loni mu vynesla zisk před zdaněním ve výši 26,5 milionu liber.

Beckham dříve přispěchal manželce na pomoc a do její firmy napumpoval miliony liber. Nyní je však podle zdrojů listu rád, že si bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls a uznávaná módní návrhářka našla investory, kteří do jejího podniku nalili 30 milionů liber, takže alespoň v příštím roce by účetní knihy mohly vypadat lépe. Jeden ze zdrojů deníku řekl: "David je ohromně hrdý na to, co Victoria dokázala, ale už do toho nebude dávat peníze. Ona teď má investory."

Victoria se mezitím snaží dosáhnout vyšší ziskovosti. V dubnu propustila třetinu zaměstnanců a doufá, že úspěšný bude povánoční výprodej. Už zlevnila ceny 230 kusů svého luxusního oblečení, některé až o 50 procent.

Třeba zavazovací kabát s leopardím potiskem je nově k mání za 1247 liber (35 675 Kč) místo původních 2495 liber. A za hedvábné šaty s krátkým rukávem a podobným vzorem zájemce zaplatí jen 767,50 místo 1535 liber.

Fotogalerie
40 fotografií