V posledních letech rockera Aleše Brichtu pěkně pozlobilo zdraví, několik mrtvic, hematom v hlavě, operace, infarkt a stále víc se zhoršující zrak. „Jedno oko nemám a na druhé už skoro nevidím. Nemůžu skládat písničky, protože na počítači nevidím, co píšu. Tak to diktuji manželce, ale to jde hůř."

„Kdysi jsem strašně rád četl knihy, ale to teď taky nejde. Objednal jsem si na internetu brýle, ale byl to podvod, tak šly do koše. Už léta jsem nebyl u optika, který by mi udělal brýle na míru, prostě není čas," řekl Blesk.cz Brichta, na kterém při vrávoravé chůzi bylo vidět, že skutečně velmi špatně vidí. Po celou dobu ho za rámě vedla manželka.

Ta s ním prý nechce dítě. Brichta je dědečkem, a to je prý jediné dítě, které jeho žena snese. „Moje manželka nesnáší děti, proto už žádné další mít nebudeme a navíc, co bych já s dítětem dělal. Akorát si oblíbila mého vnoučka, ten jediný může k nám domů," dodal zpěvák, který je otcem syna Aleše ml. a dcery Michaely, která před rokem přivedla na svět syna Elliotta Olivera Sadlera.

Aleše letos čeká asi 60 koncertů, které zvládá s pomocí kolegů z kapely a židle na pódiu. Rád podporuje mladé muzikanty, a tak se stal kmotrem CD kapely Electric Lady.

VIDEO: Vytočený Aleš Brichta: Facka pro manželku!  Co udělala?

Video
Video se připravuje ...

Vytočený Aleš Brichta: Facka pro manželku! Co udělala? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
29 fotografií