Trhací šílenství je zpět. Výhry za 19 milionů a slevy za dalších 61 milionů, to už je přece důvod zkusit si vrtkavou a nestálou bohyni Fortunu naklonit na svou stranu. Stejně jako čtenáři, kteří uspěli v minulém Trháku. Tady se totiž opravdu vyhrává!

Jiřina Kaderliaková (63), Hlučín: Vařím v nových hrncích

Moc ráda vaří, a když získala v Trháku 10 tisíc, dlouho se nerozmýšlela. „Moje nádobí už něco zažilo, a proto jsem si koupila nové nerezové. Mám také krásný tlakový hrnec,“ libovala si skvělá kuchařka Jiřina Kaderliakova (63) z Hlučína. „Nejraději vařím pro dceru s vnučkou. Vždycky mě moc potěší, když vidím, že jim chutná. A vařit v nových hrncích je radost,“ dodala. Ke kulinářskému umění našla cestu až v manželství a od té doby ji tato vášeň neopustila. Pravidelně také zkouší recepty z Blesku.

Jiřina Kaderliaková (63), Hlučín
Autor: archiv Blesku

Antonín Hyka (74), Březina: V létě pojedu do Itálie

Pro Blesk jezdí Antonín Hyka (74) denně do Turnova nebo Mnichova Hradiště, v Březině, kde žije, není prodejna, kde by ho mohl koupit. „Nic mě neodradí,“ řekl. Jenže od té doby, co vyhrál, prožil těžké období. „Byl jsem v nemocnici, měl jsem problém se srdcem. Dokonce jsem dostal budík,“ popisuje důvod, proč na výhru zatím nesáhl. „Plány mám však velkolepé. Vyrazím do Toskánska,“ plánuje milovník vína. Cestu plánuje na léto.

Antonín Hyka (74), Březina
Autor: archiv Blesku

Věra Matoušková (57), Plzeň: Vyrazíme s manželem do lázní

Věra Matoušková (57) z Plzně pracuje jako uklízečka v mateřské škole a Blesk čte celých téměř 26 let. Věrnost a touha soutěžit se vyplatily. „Z výhry jsem byla nadšená, protože jsem v životě nic nevyhrála,“ popsala své pocity. Peníze však zatím neutratila! Šetří, aby si je pak o to víc užila. Deset tisíc z Trháku si schovává na relax v Mariánských Lázních, kam vyrazí s manželem. „Těším se, že budeme korzovat po promenádě,“ svěřila se.

Věra Matoušková (57), Plzeň
Autor: archiv Blesku

Ladislav Horn (70), Ostrava: »Kapesné« do Turecka

„Peníze z výhry jsem použil na dovolenou v Turecku. Popravdě to bylo docela drahé, takže 10 tisíc bylo spíš takové kapesné,“ popsal Ladislav Horn (70) z Ostravy. Díky Trháku ale nemusel obracet každou korunu a o to víc si pobyt u golfu užil. Blesk bude číst dál, jako posledních dvacet let. „Když to vyšlo jednou, proč bych neměl štěstí i podruhé?“ doufá. Na dovolenou by už tentokrát nevyrazil, letos šetří, protože žení syna.

Ladislav Horn (70), Ostrava
Autor: archiv Blesku

Anna Steigerová (62), Olomouc: Koupila si krásný úsměv

Anna Steigerová (62) z Olomouce oslavila výhru v Trháku s manželem a dcerou. Co udělá s penězi, měla jasné už od začátku. „Nutně jsem potřebovala novou korunku. Ta mě nakonec vyšla na osm tisíc, ale jsem moc ráda, že jsem to mohla takhle zaplatit,“ popsala. Momentálně je totiž s novým úsměvem velmi spokojená. Zbylé peníze pak padly za dárky na Vánoce. „Předtím jsem nikdy nic nevyhrála, ale teď, co soutěžím v Blesku, už věřím, že opravdu je možné něco vyhrát,“ vzkazuje Anna dalším čtenářům.

Anna Steigerivá (62) , Olomouc
Autor: archiv Blesku

Daniela Světlíková (55), Ostrava: Pořádná oslava narozenin

Peníze si má člověk pořádně užít! To si řekla Daniela Světlíková (55) z Ostravy a vyrazila na romantickou večeři s manželem. Jenže i pak jí dost z desetitisícové výhry v Trháku Blesku zbylo. „Zbytek padl na oslavu mých 55. narozenin. Pohostila jsem rodinu a bylo to skvělé,“ pochlubila se Daniela, která pracuje jako sekretářka. Výhra ji nadchla, a proto čte nedočkavě Blesk a čeká, až se objeví další možnost si zasoutěžit. „Kdyby se mi třeba poštěstilo vyhrát znovu, tak bych rozhodně vyrazila na dovolenou s manželem,“ svěřila se s nadějemi.

Kdo nehraje nevyhraje!

Trhák zvládne hrát každý! Jedním trhnutím odloupnete kupon na titulní stránce Blesku a hned se dozvíte, jestli a co jste vyhráli. Navíc se můžete každý den zaregistrovat do Denní hry a mít možnost ve večerním losování získat 10 000 Kč na ruku, bonusový kredit BLESKmobil v hodnotě 1000 Kč, slevový kupon na nákup na Mall.cz v hodnotě 500 Kč nebo slevový voucher ElectroWorld ve výši 5000 Kč.

Fotogalerie
10 fotografií