Jsem neskutečně šťastná. My jsme vděční i za sebemenší výhru. Když jsme třeba při minulém Trháku vyhráli jen desetikorunový kredit, měla jsem z toho obrovskou radost,“ řekla Blesku Jiřina Kunčíková. Na co padne výhra?
Televizor prý už mají velmi dlouho, a tak s manželem plánovali, že si v nejbližší době koupí nový. „Manžel má zítra narozeniny, já příští týden, tak té výhry využijeme a dáme si dárek v podobě televize,“ prozradila dojatá výherkyně.

Dvojí radost

Díky té výhře nemusíme sahat na úspory, takže zbyde víc peněz na Vánoce. To pak vlastně udělá radost ještě jednou,“ konstatovala Jiřina Kunčíková, která je pravidelnou čtenářkou Blesku i publikací, které vydává.

Malou výhru bral hned v prvních dnech Trháku i manžel Jiřiny Kunčíkové, Miloslav (69) . „Vyhrál hned asi třetí den padesát korun kredit na telefon. My to máme tak, že muž trhá a já hraju Denní hru,“ prozradila žena, která šťastné zprávě dlouho nemohla uvěřit.

Hrajeme dál

Ve hře bude Jiřina Kunčíková pokračovat dál. „I kdyby člověk nic nevyhrál, tak to napětí, jestli to vyjde, ten adrenalin, rozhodně stojí za to,“ řekla Blesku šťastná výherkyně.