Od prvního dne letošního Trháku strhávala kupony z úvodní strany novin. „Každý den poctivě hraju. Získala jsem dvakrát 50 korun kreditu na mobil, ale že vyhraju tak vysokou částku, to jsem nečekala,“ usmívá se Jindra Bednárková. Poštěstilo se jí to v Denní hře Trháku, kde stačí poslat esemesku a jen čekat...

V životě žádnou podobně tučnou částku penzistka a bývalá úřednice strojírenské fi rmy z Frýdlantu nad Ostravicí nevyhrála. „Ve Sportce jsem brala pátou, okolo stokoruny. Vzpomínám jen na drobnosti, jež jsem si odnesla z tomboly z plesu,“ říká.

Protože se jí líbilo na jaře s kamarádkami v lázních ve Vyšných Ružbachách na Slovensku, má jasno, co udělat s výhrou. „Vyhřeju své staré kosti v teplé vodě termálů. Plánuji masáže, jízdu na koni, ale též zájezdy na vorech,“ usmívá se žena.

Ještě předtím ale hodlá hrát Trhák až do posledního dne, kterým je 14. říjen. „Teď, když to vidím, že to opravdu funguje, budu hrát samozřejmě dál. Co kdyby se štěstí znovu unavilo. I kdyby ne, je to fajn zábava,“ dodává.

Fotogalerie
3 fotografie