S věkem se Nesvačilová uklidnila a mejdanům se spíš vyhýbá. Na karlovarském filmovém festivalu, který bývá pro mnohé její kolegy a kolegyně jednou nekončící party, se jí vytratit po anglicku podařilo několikrát. Petra Nesvačilová s nadšením přijala pozvání do talk show Adély Elbel, aniž by věděla, jak dlouho pořad trvá.

To, že bude s prostořekou moderátorkou a stand-up komičkou zavřená v jedné místnosti celou noc, se dozvěděla až pár dní předem, kdy už bylo pozdě vycouvat. A dobře, že se tak nestalo! Sympatická brunetka na sebe totiž prozradila i to, co nechtěla.

„Když jsem se poprvé nedostala na FAMU, byl přede mnou rok v Praze. Začala jsem hrát v Divadle Na Zábradlí. Můj první honorář byl dvě stě korun. Živit jsem se tedy musela jinak. S mojí nejlepší kamarádkou Kristinou Nedvědovou jsme prodávaly párky v rohlíku. Byla to skvělá brigáda, hrozně jsme se nasmály,“ popsala Petra své začátky ve velkoměstě.

Když jsme měly hlad, tak jsme zašly za nějakým naším kamarádem na premiéru, kde byl raut, a tam jsme se pořádně najedly,“ vzpomíná Nesvačilová. Kromě prodeje pikadorů, jak se v jejích rodných jižních Čechách říká párkům v rohlíku, také pravidelně vystupovala na Barování se Sandrou Novákovou.

Dnes už se herečka a režisérka hýření do pozdních nočních hodin spíš straní. A případné pokušitele promyšleně balamutí. „Na festivalu v Karlových Varech jsem točila jeden seriál s Andrejem Polákem a Míšou Kernem. Z celého dne před kamerou jsem byla tak unavená, že jsem chodila spát hodně brzy. Kluci by mě dobrovolně nikdy nepustili, tak jsem vždycky řekla, že si jen zajdu na pokoj pro svetr a za chvilku se vrátím, už jsem tam ale zůstala,“ prozrazuje Petra svou taktiku, jejíž úspěšnost potvrdil přímo Andrej Polák, který byl jedním z hostů Noční směny s Adélou.

V jejím nabitém programu nebyl naštěstí na přemýšlení o zaječích úmyslech čas, a tak se Petra ve studiu internetové televize zdržela až do rána. Na to, jakých dalších přiznání byli diváci svědky, se můžete kdykoli podívat v záznamu na Mall.tv.

Video
Video se připravuje ...

Herečka Petra Nesvačilová: Začínala jako prodavačka ve stánku! Mall.tv

Fotogalerie
9 fotografií