Téměř v každé rodině se najde tzv. „černá ovce". Jinak tomu není ani v rodině herce a bývalého guvernéra Kalifornie Arnolda Schwarzeneggera. Ten za svůj život zplodil celkem pět dětí, z nichž jedno měl dokonce se svou uklízečkou. Zatímco ostatní sourozenci jsou fešní mladí lidé, pro Christophera už asi tatínkovi moc genů k předání nezbylo.

Na začátku roku vyrazila Arnoldova část rodiny ohřát se do Cabo San Lucas v Mexiku. Jednalo se o společnou dovolenou s hercem Chrisem Prattem (39), známým ze Strážců galaxie, a jeho synem Jackem (6). Chris totiž randí se Schwarzeneggerovou dcerou Katherine (29) a mimochodem po jejím boku taky poněkud kyne. Kromě páru na dovolené byla i jejich matka, Maria Shriver (63), která se s Arnoldem rozvedla v roce 2011, když na něj prasklo, že má nemanželského syna Josepha Baenu (21). 

Právě na rodinné sešlosti v Mexiku se ale ukázalo, jak moc Christopher nabral. Když se svlékl a vystavil své odulé tělo, nebyl na něj totiž úplně nejhezčí pohled. Ani on sám nevypadal, že by se ve svém těle cítil komfortně. Raději se schovával na nejskrytějším lehátku u hotelového bazénu. 

Zřejmě pro něj s takovou figurou není vůbec jednoduché vyrůstat v rodině, kde je kult dokonalé postavy na škále důležitosti tak vysoko. Na sebevědomí mu nepřidává ani fakt, že jeho starší bratr Patrick se živí jako herec a model a jeho již zmíněný nevlastní brácha Joseph má tělo skoro stejně vysekané, jako měl ve stejném věku jeho otec. Není čas, aby si slavný otec vzal Chrise už konečně do parády?

VIDEO: Schwarzenegger junior, Patrick, se jako romantik poprvé představil divákům v Půlnoční lásce 

Video
Video se připravuje ...

Schwarzenegger junior se jako romantik poprvé představí divákům v Půlnoční lásce 10. května. • trailer Vertical Ent.

Fotogalerie
42 fotografií