„Teda! Po mém posledním příspěvku, kde se vás ptám na názor na MOST!, se na mne hrnou doslova stovky úžasných komentářů! To je vážně pecka! Mám strašnou radost, že vás to baví! Děkuji vám všem za názory!" podělila se o své nadšení na své sociální sítí půvabná herečka. 

Se svou postavou Ilonou má prý trošku problém se ztotožnit, protože je to dle jejích slov strašná blbka. Ženy takového typu nazývá "fifiny". „Ilona je trapná, příšerná, iritující a pitomá blbka. Je vulgární a pořád křičí. Ale neskutečně mě to bavilo," popsala na Instagramu Čvančarová, která musela kvůli roli razantně změnit vizáž, protože v seriálu je pro ni hlavním poznávacím znamením melírovaná ofina.

Jednoduché pro ni také asi nebylo hrát po boku bývalého milence z reálného života, Martina Hofmanna (40). Ten v seriálu ztvárňuje hlavní postavu, Luďka. Herečka je ale v současnosti v několikaletém šťastném manželství s tanečníkem Petrem Čadkem (40), s nímž má dvě děti, a tak natáčení vedle svého ex zvládla jako pravá profesionálka.

Seriál MOST! se po odvysílání prvního dílu setkal veskrze s pozitivními reakcemi diváků, o čemž svědčí i výborné hodnocení přes 80 % na ČSFD.  „Jasné, že se to nebude líbit všem! Jak už jsem řekla, buď to budete milovat, nebo nenávidět, nic mezi tím. Takže, jestli se u toho smějete, jestli si u toho odpočinete, tak jupí. A teď to teprve začne!" láká Jitka fanoušky ke sledování dalších dílů.

VIDEO: Jitka Čvančarová? Kdo ji tak zmaloval? Potřebuju připoutat pozornost!

Video
Video se připravuje ...

Jitka Čvančarová? Kdo ji tak zmaloval? Potřebuju připoutat pozornost! Tereza Kühnelová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
57 fotografií