„Přesně před rokem jsem se svým mužem držela mou maminku do poslední chvíle za ruku, když odcházela… Náš chlapeček k nám přišel přesně po roce ve stejný čas, narodil se ve stejný den, s odstupem pouhých desítek minut. Život ukázal svou sílu. Pokora, úcta. Jsme tolik šťastní za ten dar. Boží dar,“ řekla Top Staru šťastná herečka. 

Prvorozená dcerka Elena Emilie (6) získala malého brášku Theodora. „Je krásnej, zdravej a usmívá se! 3,5 kg, 51cm, bude pokřtěný Theodor Christian Čadek. Děkujeme mnohonásobně všem lékařům a celému personálu v Zemské porodnici u Apolináře. Děkujeme váženému profesorovi Antonínu Pařízkovi za jeho profesionální, vlídnou a skvělou péči,“ doplnila.

Těhotenství provázely komplikace a Jitka Čvančarová krátce před porodem přiznala, že jí jiný stav dává zabrat. „Mám bohužel dost problémů v těhotenství, což se nevylučuje s tím, že jsem šťastná, ale není to fyzicky úplně jednoduché období. A rozhodně to není nejkrásnější období v životě ženy, jak někdo říká. To je asi spíš myšleno v té duchovní úrovni, ale fyzicky to opravdu není jednoduché,“ přiznala herečka týdeníku Sedmička.

I kvůli pokročilému těhotenství nejela letos s manželem Petrem Čadkem na filmový festival do Karlových Varů, kde před rokem doslova „zabila“ svým nadupaným dekoltem v růžových šatech.

VIDEO: Podruhé těhotná Čvančarová na Českých lvech: Čeho se vzdala kvůli „malému čudlovi“?

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Čvančarová na Českých lvech: Čeho se vzdala kvůli „malému čudlovi“? Lukáš Červený

Fotogalerie
24 fotografií