Po úspěchu seriálu Doktor Martin přichystala Česká televize i volné pokračování s názvem Strážmistr Topinka, kde už prim nehraje nabručený lékař v podání Donutila, ale policista Tomáš Topinka.

Jeho představitel nyní na tiskové konferenci k seriálu přiznal, že původně nevěděl, zda má do projektu vůbec jít. „S tím nápadem přišel producent a já ho poslal nejdřív k šípku. Zdálo se mi, že dělat spin off Doktora Martina je magořina. Pak ale přišlo uvědomění, že je to skvělá nabídka, která už nemusí přijít,“ vysvětloval Robert Mikluš.

Ten se na akci objevil bez kníru, který je pro něj v jeho slavné roli typický, ovšem zase si přivedl novou lásku – rovněž herečku Veroniku. „Mně se Strážmistr Topinka líbil,“ přiznala hnědovláska.

„Tedy můj přítel v téhle roli i jeho příběhy. Je to o dobré zábavě, trošce napětí, úsměvech, prostě seriál, který, myslím, lidi zaujme,“ dodala na vysvětlenou, že neměla přímo na mysli Roberta, ale třináctidílný seriál, který se na obrazovkách objeví od pátku. Je ale víc než jasné, že ráda má i představitele strážmistra Topinky, jelikož ho přišla podpořit a během večera si s ním vyměňovala úsměvy i zamilované pohledy.

V seriálu se kromě představitele titulního hrdiny objeví také Miroslav Donutil, Veronika Freimanová (63), Jenovéfa Boková (26), Jiří Bartoška (71) , Václav Kopta (53) a řada dalších oblíbených tváří.

VIDEO: Ukázka z nového seriálu Strážmistr Topinka...

 

Fotogalerie
30 fotografií