„Jsem neskutečně šťastná, že se v roce 2019 vrátím do Vegas se svou novou show. Nemůžu se dočkat!“ uvedla před dvěma měsíci popová diva Britney Spears na svém Facebooku – v době, kdy se začaly prodávat lístky. Jenže na konci minulého týdne zůstali všichni její fanoušci nevěřícně zírat na další zprávu na sociálních sítích. Vše se ruší!

„Ani nevím, kde začít, protože je pro mě neskutečně těžké o tom mluvit. Nebudu vystupovat ve své nové show Domination. Moc jsem se na to těšila, a tak mi to láme srdce. Nicméně je důležité vždy upřednostnit svou rodinu. A přesně takové rozhodnutí jsem teď udělala i já,“ šokovala Britney svým nečekaným prohlášením na Instagramu.

Před několika měsíci byl můj otec hospitalizován a málem zemřel. Naštěstí se tak nestalo, ale má před sebou ještě dlouhou cestu. Musela jsem učinit velmi náročné rozhodnutí, zaměřit veškerou svou energii na svou rodinu. Doufám, že to všichni pochopíte. Vážím si vaší podpory a modliteb směrem k mé rodině. Děkuji a miluji vás,“ vysvětlila zpěvačka důvod, proč ruší koncerty, a okamžitě smazala veškeré předchozí příspěvky obsahující jakékoliv informace o chystané show.

Zpěvaččin Instagram okamžitě zaplavila vlna pozitivních zpráv, kde jí fanoušci vyjadřují podporu. Velká část fanoušků, kteří už koupili lístky, ale takové pochopení neměla. „A já si vyřizoval cestovní víza, abych tě, Britney, mohl vidět. Vypadá to, že zbytečně, super,“ rozčiloval se jeden z nich. „Co je tohle za oznámení? Je to zrušené, posunuté nebo se ruší jenom část? Na lístky jsem šetřil celý rok. Mám toho plné zuby,“ uvedl další. „Proč začala prodávat lístky na novou show, když už věděla, že je otec nemocný?“

Co bude s Britney a její show dál, se zatím neví, jedno ale jisté je. Zpěvačka má k otci velmi hluboký vztah. Od roku 2008 je totiž jejím legálním právním zástupcem, kdy byla po propíraném zkolabování zbavena svéprávnosti.

Las Vegas je ideální místo pro celebrity, které mají po krk cestování po světě a chtějí se trošku usadit, ale stále být nablízku fanouškům. V důsledku toho vznikly ve Vegas tzv. „residency“, tedy opakované koncerty v jednom místě. Před několika lety se tato možnost zalíbila také Britney, která dává jednoznačně přednost rodinnému životu než túrám po celém světě. A doposud se jí dařilo skvěle!

V rámci sítě koncertů Piece of Me odehrála během čtyř let 248 koncertů. V letech 2015 a 2017 vyhrála umělce roku a ve Vegas stala historicky třetím nejúspěšnějším umělcem všech dob. Přesně před rokem jí skončila smlouva a vzhledem k obrovskému zájmu fanoušků připravovala zpěvačka pokračování s názvem Domination.

Fotogalerie
72 fotografií