Patrasové se přelom roku vůbec nepovedl. Po bouračce, v zásadě ťukanci 26. prosince, kdy ale nadýchala 2,5 promile, se jí hroutí svět. Dáda nejprve tvrdila, že se jedná o zbytkový alkohol z předchozího dne, kdy slavila u dcery Aničky. Pomineme-li, že 2,5 promile coby "zbytkáč" je docela mnoho, provalilo se, že Dáda neříkala pravdu - její dcera to totiž popřela... Zřejmě i jí totiž došla trpělivost s tím, o čem se dlouho v branži jen šuškalo - že Dáda má dlouhodobý problém s pitím.

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová Martin Hykl

Potvrdil to i manžel Patrasové Felix Slováček. "Já o jejím problému mluvím už několik let, deset nebo patnáct. Všichni vidí jenom to, že já jsem ten nejhorší, že se na ni vykašlu. Ale žít s člověkem, který pije, je peklo,“ povzdychl si v Blesku bezprostředně po nehodě.

Vše pak korunoval vyhazov z práce. Patrasovou totiž producenti nechtějí prozatím nadále obsazovat do muzikálu pro děti Sněhová královna. „Dohodli jsme se jako producenti, že ve zbylých představeních, která máme do konce února odehrát, paní Patrasová hrát nebude. Termíny pokryjí její alternace," řekla pro Blesk.cz Lenka Pixová z produkční firmy Pixa, která má Sněhovou královnu, hranou v Hybernii, pod palcem s tím, že Dáda ohrozila představení.

Poté, co se toto všechno na Patrasovou navalilo, vypnula si mobilní telefon a nekomunikovala ani s okolím. Ven ze své vily vyšla až dnes, když začalo sněžit, a zabalená v péřové bundě s kapucí a ve slunečních brýlích vyrazila do nedalekého kosmetického studia. Že by se konečně začala dávat do pořádku?

VIDEO: Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela

Video
Video se připravuje ...

Vánoční nehoda Dády Patrasové: Řídila opilá? Jděte do hajzlu, křičela Aktu.cz

Fotogalerie
50 fotografií