O tom, že je zpěvačka Madonna živoucí legenda, rozhodně není pochyb. Ne nadarmo si vysloužila přezdívku královna popu! V posledních letech se o ní ale moc nemluví v souvislosti s její hudební tvorbou, ale spíše s tím, jak se úpěnlivě snaží zůstat trendy a jaké nové operace prodělala.

Madonna překvapila fanoušky svým novoročním vystoupením v jednom newyorském gay klubu, kde zazpívala své velké hity. To ale netušila, že se na ni navalí vlna kritiky. Nejenže se fanouškům nelíbilo, že ji na pódiu doprovázel její teprve třináctiletý syn David Banda, navíc si nešlo nevšimnout, že má zpěvačka extrémně nepřirozeně vycpané pozadí!

Mnoho jejích fanoušků bylo novým vzhledem natolik šokováno, že se jednu chvíli na sociálních sítích nemluvilo o ničem jiném. „To si vážně nechala voperovat implantáty?" podivoval se jeden fanoušek. „Nejsem si jistý, ale vypadá to, že Madonna navštívila doktora, ke kterému chodí Nicky Minaj," posmíval se další.

Sama zpěvačka se ke svému novému „looku" zatím nevyjádřila. Jestli si tedy nechala voperovat implantáty, nebo si zadnici jen pořádně vycpala, není jisté. O jedné věci však pochyb není. Madonna má ráda, když se o ní mluví. Špatná reklama, je pro ni totiž stále reklama. A tak je možné, že se jedná jen o jeden z jejích dalších zoufalých pokusů, jak na sebe upoutat pozornost.

VIDEO: Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, jak vypadala Madonna odmala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

 

Fotogalerie
84 fotografií