Žena, které se za 35 let pěvecké kariéry podařilo s 335 miliony prodaných desek zapsat do Guinessovy knihy rekordů, se včera objevila na letišti Johna F. Kennedyho, a kdyby se kolem ní nepohybovala početná ochranka, těžko by v ní někdo hledal celebritu. Madonna tu nastupovala do letadla nalehko, jen s velkou kabelkou. Ostatní její zavazadla patrně nesl početný tým.

Popová ikona se patrně snažila cestovat inkognito, a tak se co nejvíce zahalila – jenže v dlouhé mikině s logem baseballového klubu New York Yankees, květované bundě a červených teplácích působila jako strašák do zelí. Nemluvě o hrozných odrostech na nepřirozeně žlutých vlasech spletených do dvou copů, které se marně snažila zakrýt velkým šedým kloboukem.

Matka šesti dětí, z toho čtyř adoptovaných (dvojčátka z Malawi rozšířila její rodinu vloni), bez jakéhokoliv make-upu navíc předvedla během bezpečnostní kontroly oteklý a viditelně vyžehlený obličej. Je smutné, že ani taková hvězda nedokáže stárnout s grácií… anebo prostě jen tahle hudební ikona neměla svůj den a za její zanedbanou vizáží stojí nějaké osobní problémy, jak alespoň naznačují zahraniční média?

 
Video
Video se připravuje ...

Podívejte se jak vypadala Madonna odmala až doteď. youtube.com/toptenfamous/BPŽ

Fotogalerie
45 fotografií