Hercův otec Jiří Pomeje st. (76) Andree návštěvu syna totiž – slušně řečeno – nedoporučil. „Do slova a do písmene ji vyřval a nelze se mu divit. Vždyť Andrea Jirku poslala do háje, když jí oznámil, že se mu ta bestie vrátila!“ prozradil Blesku Jirkův kamarád a mecenáš Pavel Pásek (51).

Tehdy sice zmatený a vystrašený Pomeje všechno popletl a manželce sdělil, že má rakovinu břicha, nikoli kostí, nicméně to je opravdu jen detail. Poté, co mu kvůli rakovině vyoperovali hrtan a on přišel o hlas, se mu zákeřná nemoc skutečně rozlezla po těle. A od stále ještě manželky si vyslechl, že si jen vymýšlí a citově ji vydírá...

Když Jirku už tak bolela napadená kyčel, že bolestí nemohl chodit, Andrea se prý starala pouze o rozvod a pózování pro pánský časopis. „A to starý pán prostě nemůže vydýchat...“ prohlásil Pásek.

Necitlivé chování

Přitom to byl právě hercův tatínek, který manželství svého syna s dýdžejkou, ani jeho krach nikdy nehodnotil. Věděl až moc dobře, že Jirka není svatý a že Andrea důvod k podání žádosti o rozvod zřejmě měla. Nicméně její chování v posledních týdnech vůči Jirkovi mu začalo připadat brutálně necitlivé. A to, že teď Andrea nově vyhodnotila situaci a pozastavila rozvod, už nic na jeho názoru nezmění.

Ozařování má za sebou. V pražském Motole Jiří Pomeje podstoupil pět plánovaných ozařování kyčelního kloubu. Proto byl včera převezen zpět do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde ho podle informací Blesku čekají chemoterapie. Co bude dál, to si netroufají odhadnout ani lékaři...

Víte, že...

Ve Střešovicích Jiří v lednu podstoupil operaci rakoviny hrtanu a před měsícem mu tam na ortopedii objevili rakovinu kostí.

VIDEO: Podívejte se, jak léčí Pomejeho rakovinu.

Video
Video se připravuje ...

Plekanec má trumf v rozvodu s Vondráčkovou! A jak léčí Pomejeho rakovinu? Blesk TV

Fotogalerie
88 fotografií