Poté, co vyšetření odhalilo nejen zlomenou stydkou kost, ale i návrat rakoviny a její útok na kosti, musel být Pomeje v listopadu hospitalizován v Ústřední vojenské nemocnici. „Dojíždět neustále sem a tam pro Jirku vůbec není. Jsem moc rád, že si ho doktoři vezmou do parády,“ pochvaloval si nejprve jeho blízký kamarád, producent Pavel Pásek (51).

Před týdnem byl pak ale Jiří převezen na onkologické oddělení v nemocnici Motol. „Musel na onkologii kvůli ozařováním,“ cituje web Extra.cz zdroj ze špitálu. Nejenže herce jistě převoz vyčerpal, ale kromě toho měl posléze tak silné a nesnesitelné bolesti, že ho lékaři museli tlumit morfiem a nechat ho spát. „Jirkovi dávají silná sedativa, aby mohl normálně usnout,“ potvrdila i jeho manželka Andrea (30), která kvůli nemoci svého muže odložila i plánovaný rozvod.

Teď už je prý opět při vědomí, jenže je velmi zesláblý. Přesto ho má zanedlouho čekat další, v pořadí už třetí, převoz za tři týdny po špitálech! „Na přemístění se už těší. Dostane se zase do Vojenské nemocnice, kde už je teď víceméně jako doma. Má to tam lepší. Zvykl si a mají ho rády i sestřičky,“ prozradil zdroj z okolí Jiřího, kterému je nyní podporou i jeho rodina.

Bohužel ve špitálu si ještě nějaký čas poleží. Jeho stav se totiž zatím údajně nehorší, ale ani nelepší. „Pokud všechno půjde dobře, čekají ho chemoterapie,“ dodává pro Extra.cz jejich zdroj s tím, že Jiří se zatím chová jako hrdina a ze všech sil bojuje o život.

VIDEO: Pomeje se začal léčit, ale... Je to hovado a nezodpovědný pacient, říká mecenáš Pásek

Video
Video se připravuje ...

Pomeje se začal léčit, ale... Je to hovado a nezodpovědný pacient, říká mecenáš Pásek. Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
111 fotografií