Než se ale začal věnovat svému vztahu s vdanou Andreou Pomeje, zaměřil se na sebe. „Ano, jsem nemocný. Měl jsem horečku a došel jsem si na pohotovost, ale rozhodně bych neřekl, že fňukám. Viděl jsem komentáře typu s rýmičkou do nemocnice plus dost sprostých slov. Jelikož se od tří let léčím s docela těžkým astmatem, musím se o své zdraví starat trochu víc než zdravý člověk. A navíc nemocný už jsem byl asi 6 dní a nelepšilo se to, spíš horšilo. Proto jsem šel k doktorovi. Zároveň mám nějakou komunitu na Instagramu a myslím, že by měli vědět, co se mnou je a proč necvičím a nepřidávám fotky. Sledují mě a já jsem za to vděčný,“ reagoval Plaček na články o jeho rýmě. 

Pár slov věnoval i nemocnému Jirkovi Pomeje. „Dál se rozhodně nechci srovnávat s Jirkou, kterému se vrátila rakovina. Ani nevíte, jak moc mě to mrzí a jak moc bych si přál, aby byl zdravý. Pořád je to tatínek Aničky. Je to pro mě citlivé téma, protože rakovina mi vzala už dost blízkých. Je to smutný. Zároveň si myslím, že já za Jirkovu nemoc nemůžu, a nechápu lidi, kde se v nich bere ta nenávist. Jen proto, že jsem si našel Andy? Byla to nádherná holka, která se rozvádí a já se do ní zamiloval, to je vše,“ svěřil se milenec Andrey Pomeje.

„O zdravotním stavu Jirky a vztahu mezi ním a Andy komentovat nebudu, myslím, že na to nemám právo, a rozhodně nevím vše tak jako ona a myslím, že to neví nikdo, kdo ji soudí. Ví to jen Andy a Jirka,“ dodal na závěr fitness trenér, který se vedle slavné dýdžejky objevuje oficiálně od září.

VIDEO: Jiří Pomeje se vrací s pivem, chodí se mu špatně po schodech. 

Fotogalerie
75 fotografií