Andrea přiznala, že s manželem se momentálně nestýká a v poslední době se neviděl ani s dcerou Aničkou (5). „Naposledy jsme se viděli před měsícem, když se vracel s malou od rodičů. Jen jsem si vzala dceru a šla. Nedokázala jsem s ním být déle. Byla to situace, která v průběhu dnů předtím eskalovala, bylo tam různý ubližování, nechtěla jsem to před ní řešit,“ povzdechla si.

Vánoční Blesk TV magazín v prodeji už v pátek!
Autor: Blesk

Jiří, který je v současnosti hospitalizovaný kvůli zlomené pánvi a léčí si i psychiku pocuchanou přemírou alkoholu a tišícími léky, jí sice nenapadal fyzicky, ale slovně. "Má výkyvy nálad, emocí, probíhalo to po telefonu," vysvětluje Andrea, podle které Jiří těžce nese její nový vztah s Petrem Plačkem.

O Jiřího se tak teď stará hlavně mecenáš Pavel Pásek a Pomejeho rodina. "Myslím, že jestli je Jirka v něčem sebejistý, tak v tom, že spoléhá, že okolí se o něj vždycky nějakým způsobem postará. Že se vždycky najde někdo, kdo ho má rád, kdo ho nenechá ve štychu," myslí si Andrea, kterou rozrušilo i Jiřího nedávné vyhrožování sebevraždou. "Jenže nikdo netuší, co je volání o pomoc a co výstřelky. On celý život dělá teatrální gesta, takže člověk neví, co už myslí vážně a co ne," dodává krásná dýdžejka.

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval!

Video
Video se připravuje ...

CELÝ ZÁZNAM: Andrea Pomeje ve studiu Blesku: Jirka mi ubližoval! David Turek

Fotogalerie
76 fotografií