Když Jiří s rakovinou bojoval poprvé, a přišel kvůli zákeřné chorobě o hlasivky, které ho živily, stála Andrea manželovi věrně po boku. I přesto, že v době, kdy se nemoc poprvé projevila, už řešili partnerské problémy. Krásná dýdžejka Jiřímu vyčítala, že se jen utápí ve svých problémech, místo aby je řešil, tráví příliš času po hospodách. Věřila, že ho nemoc změní a Jirka se konečně o těžce vybojovaný život začne rvát.

Jenže to se nestalo. "První den po návratu z nemocnice šel znovu do hospody," vysvětlovala Andrea své rozhodnutí Jiřího opustit. Pomeje se tak odstěhoval z jejich bytu a začal bydlet v bytě svého mecenáše Pavla Páska. A bez manželky to s ním začalo jít ještě víc z kopce, chřadl, a když se k tomu ještě přidala žárlivost na Andrein nový vztah se svalnatým Petrem Plačkem, Jiřího to srazilo na úplné dno. 

Začal kašlat i na svoje zdraví. Když ho začala bolet pánev, a vystupňovalo se to až do stavu, když se bolestí sotva belhal o berli, trvalo měsíc, než ho rodina doslova "dokopala" k lékařům. "Je to nezodpovědný pacient a hovado," komentoval to i Pomejeho kamarád Pásek.

Jiří v mezidobí dokonce vyhrožoval sebevraždou, což Andrea označila za citové vydírání a slova, vypuštěná z úst v deliriu způsobeném mixem léků na bolest a alkoholu. Nevěřila, že se Jirkovi nemoc vrátila, a uvítala, když soud stanovil první rozvodové stání na leden 2019. Jenže pak doktoři rakovinu potvrdili - to ona napadla Jirkovu pánev a způsobuje mu kruté bolesti.

Když se to Andrea dozvěděla, zřejmě ji to velmi zasáhlo. Obrnila se mlčením. "Teď musí jít všechno stranou," napsala jen stroze Blesku. Znamená to, že teď nebude pokračovat ani v rozvodu s Jiřím? Minimálně do doby, než se uzdraví, jej zřejmě nechce vystavovat žádnému dalšímu psychickému strádání, jaké pro něj rozvod znamená...   

Fotogalerie
89 fotografií