„Je strašně vyhublý. Chápu, že je mu z prášků zle, ale jíst musí, nebo se úplně zničí!“ řekla Blesku Andrea, která se s ním vidí tak dvakrát do týdne. Poté, co se jejich manželství rozpadlo, se střídají v péči o čtyřletou dceru Aničku. „Jirka si ji bere ven nebo přijde k nám domů. Ať je to tak či onak, vždycky se mu snažím uvařit něco pořádného a výživného,“ prozradila dýdžejka.

Je prý šťastná, když do něho něco nacpe. „Často mu dám i jídlo domů, aby se nestravoval z pytlíků. Vážně mi na něm záleží – vždyť je to otec naší dcery, která ho miluje,“ vysvětluje Andrea. Nepřeje si nic jiného, než aby se herec po operaci rakoviny hrtanu, během níž přišel o hlas, dal co nejdříve psychicky dohromady. Proto je šťastná, že Jiří začal navštěvovat psychiatra MUDr. Jana Cimického (70) a bere antidepresiva. „Snad na ně nepije. Říká mi, že ne – a já mu chci věřit!“ míní dýdžejka, která teď dostala nabídku, jež se neodmítá.

„Za dva týdny odlétám do Indie, kde jednu noc hraju v Kalkatě. Je to sice na otočku, bude to namáhavé, jsou za to ale dobré peníze. A ty potřebujeme!“ netají Andrea. Manžel byl prý první, komu tuhle zprávu svěřila. „Přeje mi to a jsem tomu ráda. Odlétalo by se mi špatně, kdyby se mu to nelíbilo. Dělám to ale především kvůli naší dceři,“ říká dýdžejka, kterou v minulosti žárlivý Pomeje nechtěl nikam pouštět samotnou. Teď mu ale nezbývá nic jiného, než se s tím smířit.

VIDEO: Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST! Tereza Kuhnelová, redakce Blesk

Fotogalerie
32 fotografií