Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Mikulášská přehlídka hvězd: Čertice Geislerová, Mikuláš Vojtko a překvapení těhotné Maurerové!

/
  • Mikulášská přehlídka hvězd: Čertice Geislerová, Mikuláš Vojtko a překvapení těhotné Maurerové!
    6. prosince 2018 ● 14:00

    Ve středu večer chodil jako každý rok Mikuláš rozdávat nadílky. Jak tento svátek slavily některé české celebrity? Kdo se sám přestrojil a kdo si zase světce v doprovodu anděla a čerta pozval domů za dětmi?

  • 1.

    Aňa Geislerová (42)

    „Tak děti… jdu si pro Vááás!“ strašila na sociální síti Geislerová, která se přestrojila za pekelníka a vyrazila do školky svého syna. Jenže to nedopadlo tak, jak by si přála. „Ehm, ve školce všechny děti buď brečely, nebo mě poznaly… nevím, co je lepší výsledek. Ať žijou čerti, andělé, Mikulášové a všechny hodný i zlobivý děti,“ dodala držitelka pěti Českých lvů.

    Čertice Aňa Geislerová
    Autor: Instagram

    Čertice Aňa Geislerová
    Autor: Instagram

  • 2.

    Heidi Janků (56)

    Rovněž pekelnou roli si zvolila zpěvačka Heidi Janků, ale tolik práce si s maskou zase nedala. Jen si vzala červený top a na hlavu si narazila čelenku s čertími rohy. „Krásný čertí večer, přeje čertice Heidi,“ připsala k fotce na Facebooku brunetka, která loni v srpnu přišla o milovaného manžela Ivo Pavlíka (†84) a letos ji tak čekají teprve druhé vánoční svátky bez něj.

    Čertice Heidi Janků
    Autor: Facebook
     

  • 3.

    Lucie Borhyová (40)

    Červené čertí růžky nasadila také blondýnka známá z Televizních novin. Typický zářivý úsměv pak z její tváře nezmizel ani ve chvíli, kdy se vyfotila s děsivou rohatou obludou, z které šel strach. „Čekala jsem na Mikuláše… a zatím přišel Krampus,“ okomentovala Borhyová své setkání s tradičním alpským strašidlem, který místo čerta doprovází Mikuláše podle folkloru Rakouska a jižního Německa.

    Lucie Borhyová s Krampusem
    Autor: Instagram
     

  • 4.

    Lenka Vacvalová (29)

    Pořádně žhavou čertici se rozhodla ztvárnit zrzavá slovenská herečka a moderátorka. „Vždyť víte, jaké to je… hodná děvčata se dostanou do nebe a ‚zlobivá‘ všude, kam chtějí,“ připsala k svůdným snímkům Vacvalová, která sice pěkného Mikuláše popřála dětem, ale radost udělala hlavně dospělým pánům.

    Sexy čertice Lenka Vacvalová
    Autor: Instagram

    Sexy čertice Lenka Vacvalová
    Autor: Instagram
     

  • 5.

    Aneta Vignerová (31)

    Naopak za andílka se tentokrát převlékla jindy hříšně sexy Vignerová, která spolu s dalšími umělci díky nadaci Kapka naděje potěšila onkologicky nemocné děti ve Fakultní nemocnici v Motole. „Ta neuvěřitelná síla, smekám obrovskou poklonu všem rodinám, personálu a hlavně bojovníkům! Děkuji za Vaše zářivé oči a úsměv, který se vracel,“ napsala na Instagram dojatě modelka.

    Anděl Aneta Vignerová
    Autor: Martin Hykl
     

  • 6.

    Vendula Pizingerová (46)

    Dalšího andílka pak dětem v nemocnici dělala sama ředitelka nadačního fondu Vendula Pizingerová. „Anděl jsme byla už jako dítě. Nikdy jsem nepatřila mezi zlobivé děti. To přišlo až s vyšším věkem!“ přiznala vdova po skladateli Karlu Svobodovi (†68).

    Anděl Vendula Pizingerová
    Autor: Martin Hykl
     

  • 7.

    David Gránský (26)

    Na pomoc si na mikulášskou nadílku pro malé pacienty vzala také dva čerty a jedním z nich byl herec a zpěvák David Gránský. „Jako malý jsem se čertů strašně bál. Vždy jsem se učil několik písniček a básniček, aby mě neodnesli do pekla. Až jednou budu mít děti, tak si nejsem jistý, jestli je nechám takto strašit,“ přemýšlel nad tradicí moderátor primáckého Top Star magazínu.

    Čert David Gránský a anděl Aneta Vignerová
    Autor: Martin Hykl
     

  • 8.

    Pavel Vítek (56)

    Druhého rohatého pak ztvárnil jeho kolega z muzikálů Pavel Vítek. Ani on na zážitky z dětství spojené s Mikulášem nevzpomíná zrovna rád. „V dětství jsem přestával zlobit, když se blížil prosinec. Byla to noční můra,“ svěřil se zpěvák. „Jednou, když mi bylo tak sedm let, mě čert vzal do pytle a já se kvůli tomu přestal bát. Protože mě nesl několik ulic, a když na ulici začal mluvit, poznal jsem, že je to soused!“ vysvětloval.

    Čert Pavel Vítek
    Autor: Martin Hykl
     

  • 9.

    Marian Vojtko (45)

    Nejdůležitějším členem party, která v Motole děti těšila, byl samozřejmě sám Mikuláš, kterého si zahrál zpěvák Marian Vojtko. Ten na rozdíl od kolegů vidí vše trochu v lepším světle. „Na slovenské vesnici, odkud pocházím, to byla krásná tradice. Čerti tehdy vypadali jako opravdoví pekelníci a ne jako dnes, když běhají po ulici děti se svítícími rohy. Dodnes s úsměvem vzpomínám na to, jak jsem chodil za babičkou a žehlil u ní celý rok,“ zavzpomínala hvězda muzikálu Fantom opery.

    Anděl Vendula Pizingerová s Mikulášem Marianem Vojtkem
    Autor: Martin Hykl

     

  • 10.

    Ornella Koktová (25)

    Mikuláše ale samozřejmě nejvíc prožívají ti nejmenší z nás. A výjimkou nebyly ani děti známých osobností, například syn Ornelly a Josefa (61) Koktových Quentin (5) urputně sliboval profesionálním představitelům Mikuláše a anděla, že už nebude zlobit a bude cvičit ve školce. Dokonce ještě předtím, než se na scéně objevil i zlověstný čert.

    Quentin Kokta s Mikulášem, andělem a čertem
    Autor: Instagram
     

  • 11.

    Kristýna Hrušínská (33)

    Domů si mikulášskou výpravu pustila také herečka z Divadla Na Jezerce Kristýna Hrušínská. „Vojtíkův první Mikuláš. Tancoval Kolo kolo mlýnský,“ pochlubila se na sociálních sítích s tím, že vnouček Jana Hrušínského (63) a Miluše Šplechtové (61), který se narodil loni v létě, je tvrďas a ničeho se nezalekl.

    Mikulášská nadílka u Kristýny Hrušínské
    Autor: Instagram
     

  • 12.

    Michaela Maurerová (39)

    Představitelku kadeřnice Digi ze seriálu Ulice její dvojčata Pepík a Madlenka (8) pořádně překvapila. Sami chtěli nadělovat ostatním a přestrojili se proto za Mikulášův doprovod. „Budliky, budliky... můj anděl s čertem už jsou prý ‚velký‘ a chtěj udělat radost ‚malým‘ dětem,“ smála se Maurerová, která právě pod srdcem nosí třetí dítě.

     

    Fotogalerie
    27 fotografií

Články odjinud

Dnešní horoskopy