Ornella si k sobě domů hodlá pozvat profesionálního představitele Mikuláše, pro nějž musela vyplnit speciální závaznou přihlášku, v níž je i dotazník ohledně toho, co dítě umí a co mu naopak moc nejde.

„Příprava na Mikuláše vrcholí,“ oznámila Koktová na sociální síti, kde pak odpovědi zveřejnila a řadu lidí tím dost pobavila. Nejvíc asi informacemi o Quentinových prohřešcích. „Tetě Charlotte řekl, že je blbec, a smál se tomu (opakovaně),“ práskla totiž na syna. „No tak to o té tetě bych ještě pochopila, páč děti jsou jak legíny… mluví pravdu,“ smála se v komentářích jedna žena a Ornellina sestra Charlotte (22) se do ní hned na oplátku pustila.

Quentin pak prý zlobí i ve školce, kde odmítá cvičit a také se nechce oblékat. „Tvrdí, že to neumí jen proto, aby mu paní učitelky sloužily,“ stěžovala si manželka Josefa Kokty (61) a doplnila ještě: „Někdy neposlouchá, a to ani rodiče!“ Na druhou stranu ale chlapce i chválila. „Umí perfektně programovat počítač, TV i mobil. Sám točí videa, které pak stříhá (naučil se sám),“ vypočítávala s tím, že syn také rád staví vysoké věže z kostek a rád píše písmena i čísla. Kromě toho se hezky stará i o zlatého retrívra Shadowa.

Brunetka známá i z kontroverzní reality show Štiky doufá, že by mohl Mikuláš výchovně zapůsobit a malého nezbedu napravit. Často mu prý ostatně říká, aby nezlobil, jelikož čert i Mikuláš to vidí. „Směje se a říká, že to není pravda. Takže mu prosím rázně řekněte, že ta kniha hříchů je… a že čert může přijít i k nám domů. Protože všichni víte, kde bydlí,“ prosila Ornella.

VIDEO: Výchovné metody Štikových: Monika zmlátí i Quentina! Co provedl?

Video
Video se připravuje ...

Štiky: Monika zmlátí i Quentina! Co provedl? FTV Prima

 

Fotogalerie
68 fotografií