Sympatická Jandová má velice střízlivý přístup k životu a rozhodně nepatří mezi ty, co se nějak obzvlášť zabývají minulostí. „Občas za mnou někdo přijde a s tragickým výrazem mi říká: ‚Ty jsi to měla tak těžký.‘ Chvilku přemýšlím a pak pochopím, co měl na mysli, že mi umřela máma a pak brácha. A že si tatínek záhy našel novou ženu. A že jeho třetí žena je mladší než já,“ vypočítává.

Ale je to bojovnice, a vždycky byla. Musela překousnout, že po smrti maminky její otec začal randit nejprve s přítelkyní ve stejném věku jako byla i ona, a pak si dokonce začal s dívkou o devět let mladší. Místo toho, aby Jandová vyvolávala nějakou zlou krev, s „novými maminkami“ se raději spřátelila. Obě její macechy jí ostatně pořídily nevlastní sestry - druhá partnerka Petra Jandy Martina (44) Elišku (26), současná choť Alice (36) Anežku (9) a Rozárii (6). A Marta s nimi vychází skvěle.

„Bavíme se a rozumíme si. Je mi o hodně líp, než kdybych na nich hledala chyby a hádala se s nimi, nebo na ně žárlila. Dělám to v životě tak, že když mám z někoho strach, radši se s ním skamarádím. Z nedostatku se snažím udělat přednost,“ prozradila dcera známého rockera svůj návod na pohodovou existenci bez zbytečných rodinných dramat.

Video
Video se připravuje ...

Marta Jandová má na svém Instagramu několik videí, kde učí německá slovíčka. Tentokrát natočila video se svým tátou, Petrem Jandou. instagram.com/marta.jandova

Fotogalerie
30 fotografií