S kolenem se herečka Petra Polnišová trápila v minulosti již několikrát, ale až letos v únoru se kvůli poškozeným meniskům a problémům s křížovým vazem musela podrobit operaci. Doufala sice, že všechno špatné už má za sebou, ale bohužel se šeredně zmýlila – a po nějaké době opět skončila na operačním stole.

„Koleno mi operovali celkem dvakrát a uzdravování bylo náročné. Cítila jsem se totálně bezmocná. Přitom jsem aktivní člověk, ráda sportuji, a najednou jsem všechno musela na dlouhou dobu omezit. To bylo pro mě utrpení,“ postěžovala si Polnišová v říjnovém vydání slovenského časopisu pro ženy Nový Čas. K jejímu zranění došlo během představení. „Jak jinak,“ okomentovala to ironicky.

Jelikož zotavování trvalo dlouho a ona přitom namáhala celé tělo, přidaly se i jiné, zcela nečekané komplikace: „Jak jsem kulhala, začala mi stávkovat také záda, takže jsem měla pocit, že se rozpadám,“ postěžovala si. Teď je však již zase v pořádku, a tak se může zase naplno věnovat svým dvěma synům Simonovi (8) a Felixovi (6), které má z dávno již ukončeného vztahu s Francouzem Matthieuem Darrasem (37).

Fotogalerie
25 fotografií