Pátek 10. května 2024
Svátek slaví Blažena, zítra Svatava
Polojasno 18°C

Zlíňanka „Lara" se ukájela před strážníky, teď chtěla znásilnit mladíka: Bezdomovkyně skončila ve vazbě

Zlíňanka „Lara" se ukájela před strážníky, teď chtěla znásilnit mladíka: Bezdomovkyně skončila ve vazbě (ilustrační foto)
Zlíňanka „Lara" se ukájela před strážníky, teď chtěla znásilnit mladíka: Bezdomovkyně skončila ve vazbě (ilustrační foto)  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: dce - 
6. listopadu 2018
16:05

Zlínská výtečnice (51) už je mezi místními natolik známá, že si vysloužila i vlastní přezdívku. „Lara", jak ji teď titulují, skončila ovšem ve vazbě. Kromě masturbování před policisty má na kontě i drsnější zločin. Z pokusu o znásilnění se ale nakonec vyklubalo „jen" výtržnictví.

Jednapadesátiletá žena na sebe upozornila už před 14 dny, kdy ve zlínském obchodě ukradla lahev alkoholu. Přivolaným strážníkům nabídla jako platbu sex, když odmítli, začala se před nimi ukájet sama. Nakonec skončila v péči policistů.

Jenže to jí podle všeho nestačilo a za dalšími sexuálními eskapádami se podle Deníku vydala do Kroměříže. Mimo jiné své služby se nabízela mladému kolemjdoucímu muži tak agresivně, že její jednání státní zástupkyně původně označila jako pokus o znásilnění. Nakonec bylo ale její snažení překvalifikováno na výtržnictví.

„Byla obviněna z výtržnictví. Jelikož nebylo možno zjistit, kde má bydliště a tyto poznatky neměla ani policie, tušil jsem podle informací z médií, že s ženou jsou problémy a že jde o bezdomovkyni. Proto jsem se rozhodl, aby se nevyhýbala trestnímu řízení a nemohla dál pokračovat v trestné činnosti, uvalit na ni vazbu,“ uvedl soudce Karel Rašín.

Podle něj nebude její odsouzení nijak složité - policie má k dispozici kamerové záznamy a svědectví strážníků. Žena, která byla v minulosti již třikrát trestaná, je navíc žádaná i před soudem ve Zlíně - bude jí tak uložen souhrnný trest.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání