Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zlíňanka za vypitou flašku chtěla platit sexem. Po odmítnutí masturbovala

Opilá žena se snažila všemi způsoby svést partnera k sexu na veřejnosti. Nepovedlo se.
Opilá žena se snažila všemi způsoby svést partnera k sexu na veřejnosti. Nepovedlo se.  (Autor: Reprofoto Youtube)
Autor: chal - 
24. října 2018
14:58

Bizarní je ještě hodně slabé slovo pro situaci, které museli čelit strážníci v jednom ze zlínských supermarketů. Jedna ze zákaznic v obchodě vypila lahev alkoholu a odmítala za ni zaplatit penězi. Nabídla však alternativní platidlo...

V pondělí večer zavolali zaměstnanci supermarketu na číslo 156, aby nahlásili krádež zboží. Jedna ze zákaznic totiž přímo mezi regály vypila lahev alkoholu.

Pokud by žena za zkonzumovaný „nákup“ zaplatila, personál obchodu by nejspíš jen zvedl obočí a dál by to neřešil. Vlastně by šlo o podobný případ, jako když maminka strčí dítěti do ruky rohlík a u pokladny ho pak zaplatí. Jenže to nebyl případ zmiňované dámy s alkoholem. Ta požadovaných 200 korun neodevzdala, jednalo se tedy krádež, a zaměstnanci tak povolali na pomoc městské policisty.

Strážníci dorazili zhruba za pět minut a na místě žíznivou zlodějku legitimovali. Jednalo se o 51letou ženu ze Zlína, která se protiprávně rozhodně nezachovala poprvé. To bylo ostatně poznat i na tom, že se nenechala přítomností strážců zákona nijak rozhodit a místo uhrazení dlužné částky nabídla mužům v uniformě jiné řešení. Nabídla jim soulož a orální sex! Je pravda, že některé ženy uniformy vzrušují, toto je ale už příliš. Strážníci se nicméně opít rohlíkem nenechali a “velkorysou“ nabídku odmítli.

Ne znamená ne. To však rozparáděná výtečnice nepochopila, a když ani jeden z policistů nedal ruku k dílu, začala s erotickou show sama. Přímo v prodejní pasáži se položila na záda, vyhrnula si kabát, shrnula punčochy, a protože neměla kalhotky, rovnou se dala do práce. Před zraky všech kolemjdoucích začala bez rozpaků masturbovat! To už bylo na přítomné policisty moc, a tak použili hmaty a chvaty, čímž roztouženou pijanku omezili na osobní svobodě až do doby, než pro ni přijeli státní policisté.

Náruživá dáma je kromě podezření z přestupku proti majetku po své show podezřelá i z přečinu výtržnictví.

cyborg ( 24. října 2018 15:45 )

Tohle je taky dobrá komedie: "modeman & cyborg" v pořadu ČT Máte slovo (27.4.2017 - 20.9.2018) https://www.youtube.com/watch?v=ocv3nefHdiI

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání