„Při vystoupení s obnoveným projektem s Danem Bártou Sexy Dancers v Lucerna Music Baru se zpěvačka neskutečně rozvášnila,“ prozradil návštěvník koncertu s tím, že po odchodu z pódia se vrhla kolem krku ženatému, bohatému a velmi výřečnému ekonomovi.

„Zničehonic se rozzářila a chytila ho za hlavu a vlepila mu dlouhý polibek,“ zavzpomínal očitý svědek s tím, že zpěvačce vůbec nevadilo, že ji při tom sleduje narvaný sál. „Navíc si ho odvedla do zákulisí,“ dodal návštěvník koncertu. Bylo to tak poprvé, kdy se po jarním rozchodu s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem vrhla nějakému muži okolo krku.

Tomáš Sedláček

• Hlavní makroekonomický stratég ČSOB.

• Někdejší poradce prezidenta Havla a člen Národní ekonomické rady vlády.

• Přednáší filozofii a ekonomii na FSV UK.

• Je ženatý, s manželkou Markétou mají syna Kryštofa.

A Rytmus se zasnoubil!

Sedm měsíců po rozchodu s Darou Rytmus požádal o ruku svou moderátorku Jasminu Alagič (29). „Staneš se ženou mého života? Řekla ANO. Stalo se to v Bosně v Tuzle, okolo půlnoci na jejím oblíbeném místě. Do poslední sekundy netušila, že jsem ten prsten od čtvrtka nosil u sebe,“ popsal včera odpoledne rapper na Instagramu.

A zamilovaně se vyznal: „Bylo to krásné, plné emocí a tak přirozené. Na tento moment jsem čekal celý život a povím vám, že pokleknout před ženou svého života a požádat ji o ruku je nepopsatelně nejkrásnější pocit, jaký jsem kdy zažil!“

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný?

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
32 fotografií