„Když ti dají 600.000 za sochu Věry Špinarové a ty už máš rozpracovanýho Šteindlera,“ stálo u koláže fotografií nepovedené sochy a Milana Šteindlera za mlada.

Samotný herec byl v šoku. „Já tu sochu nechci hodnotit. Mě jenom překvapilo, že na Facebooku dal někdo vedle té sochy můj portrét a napsal tam to, co napsal. To mě trochu překvapilo,“ smál se Šteindler poněkud drzému vtípku.

Vzal to ale sportovně. „Ale neurazilo mě to. Oni to srovnávali i s dalšími osobnostmi. Tak já jsem k té fotce pak napsal – Konečně mi někdo postavil sochu! A já na ní vypadám, jako kdekdo významnej,“ řekl Blesk.cz herec na křtu nové knihy Haliny Pawlowské Díky za fíky.

Tam ho doprovodila mladší partnerka Kateřina, se kterou je Šteindler už čtyři roky. Na křtu se také chlubil prstenem s diamanty, který jí z lásky daroval, a nemohl se od ní odtrhnout. Neustále se sebe navzájem dotýkali a líbali.

A Šteinder přiznal, že vedle své milované Kateřiny mládne. Dokonce se nechal po jejím vzoru tetovat. „Já ji v tom doplňuji a statně doháním. Mám dvě tetování, jedno na prsou a druhé na zádech. Vždycky jsem měl k tomu kladný vztah a těší mě, že partnerka má ještě kladnější,“ prozradil zamilovaný herec, který se na křtu zdržel až do pozdních nočních hodin.

Fotogalerie
38 fotografií