Konec neustálé dřiny a špinavé práce

Jen si spočítejte, kolikrát jste již za svůj život museli jít přiložit do kotle. Kolik času jste touto činností strávili. Je načase skoncovat s tímto středověkým způsobem vytápění jednou provždy.

Jak vybrat tepelné čerpadlo

Pořízení tepelného čerpadla vyžaduje poměrně vysokou investici, a tak je třeba zvolit dodavatele, pro kterého je samozřejmostí nejen kvalitní produkt, ale také odborné poradenství, zajištění montáže a bezproblémový servis.

Tepelné čerpadlo Daikin Altherma: V zimě zahřeje, v létě ochladí

Pokud jde o vytápění, jsou vlajkovou lodí společnosti tepelná čerpadla Daikin Altherma. Čerpadlo, jehož provoz je garantován až do    -25 °C, v zimě zajistí příjemné teplo, zatímco během horkého léta zastoupí klimatizaci. A protože Daikin svým produktům věří, poskytuje k čerpadlu Daikin Altherma záruku 7 let.

Autor: DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL

Na tepelná čerpadla je možné získat „kotlíkové dotace“

Na tepelná čerpadla je možné v současnosti získat i dotace od státu. Při koupi tepelného čerpadla Daikin Altherma navíc získáte další příspěvek ve výši patnácti tisíc korun a pro budoucího odběratele také 20 % slevu z ceníkové ceny. Pokud si nevíte rady, jak o "kotlíkovou dotaci" zažádat, nevadí. I s tímto problémem vám společnost Daikin pomůže a dotaci vyřídí za vás. Tak na co ještě čekáte, zima už je za dveřmi!

Autor: DAIKIN AIRCONDITIONING CENTRAL