Lucie s Pavlem šli do Výměny už s tím, že mají mezi sebou problémy. To ostatně žena přiznala i na kameru a prozradila, že už mezi nimi nefunguje přitažlivost. „Kdysi jsem byla ráda, když se ke mně přitulil. Dnes už si neprojevujeme tolik náklonnost a nějak ji nevyhledávám,“ uvedla Lucie.

Místo, aby potíže řešila přímo s Pavlem, obrátila se na internetovou seznamku a hledala na ní novou známost. „Nehledám chlapa, ale spíš slečnu bych nějakou chtěla poznat.“ Na druhé straně Pavel by zřejmě udělal, co jí na očích vidí. Během natáčení se navíc i zhroutil. „Bojím se, aby mě neopustila. Chtěl bych s Lucií zůstat napořád,“ div se nerozbrečel. Nyní dvojice prozradila, jak se věci změnily po skončení reality show.

„Trvalo, než se člověk vrátil do starých kolejí. Nevím, jestli to mělo velký dopad. Čekala jsem od toho něco jiného," řekla v rozhovoru pro TV Nova Lucka, která už by do Výměny znovu nešla, i když ji teď prý Pavel víc pomáhá v domácnosti, s dětmi i úklidem. „Víc si jí vážím," potvrdil on, i když náhradní partnerka Marie mu přitom vyčítala spíš to, že se jí až bál.

Lucii pak pro změnu nařkla, že je „špína", ale ta si z toho moc nedělá. „Mám na sedačce kočičí chlupy a pro někoho to může být nesnesitelné. Asi je zvyklá víc uklízet, já přiznávám, že tu mám trošku organizovaný chaos, ale není to nijak tragické," pokrčila rameny. Sama na druhé rodině také nenechala nit suchou. „Děti tam měli místo zvířat. Ona se jim nevěnovala, přišly ze školy a sedly si k televizi, to bylo všechno. Byla jsem taky dost překvapená ohledně zvířat, bylo to tam dost chaotické. Zvířata pořídili pro děti, ale ty se o to nezajímaly," vyprávěla.

Vzpomínala také na drsnou hádku Mariiných potomků. „Děti se do sebe pustily strašným způsobem. Vanesska vzala dveře a praštila jimi Samuela do hlavy. Ten z toho byl velmi vykolejený a začali se strašně mlátit, ale opravdu hrozně surově, pěstmi. Musela jsem mezi ně zasáhnout a nebylo mi to příjemné," dodala ohledně Výměny Lucie. Zda už si našla novou lásku, nebo ze seznamky odešla, ale neprozradila.

VIDEO: Šokující přiznání Lucie: Má chlapa, ale chce i ženskou!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Lucie hledá ženu! TV Nova

VIDEO: Výměna manželek: Potetovaná Marie šílí z nepořádku!

Video
Video se připravuje ...

Výměna manželek: Potetovaná Marie šílí z nepořádku! TV Nova

Fotogalerie
32 fotografií