Pohádkový fešák Zdeněk Piškula v novém filmu Zlatý podraz vyprávějícím o lásce, basketbalu a nelehkém životě během druhé světové války stanul po boku své přítelkyně Simony Lewandowské. Vřelé city k dívce s polskými kořeny, která se již od svých jedenácti let věnuje modelingu a v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 hraje dceru Michaely Badinkové, tak nemusel nijak hrát.

Že to mezi nimi jiskří, bylo ostatně vidět na první pohled, na premiéře ve Slovanském domě mladý herec svou slečnu neustále objímal, jemně se jí dotýkal a líbal ji, tu na tvář, tu na čelo. Přitom by se zdálo, že po více než roce chození mezi nimi ta počáteční zamilovanost opadne, ne že budou stále vrkat jako dvě hrdličky. Zřejmě se mezi nimi nic nezměnilo ani po květnovém sestěhování, ani po společné dovolené.

Přesto však v rozhovoru pro rádio Impuls Piškula nepopřel obavy z toho, jaké to bude, až se začnou potkávat na natáčecím place a budou spolu muset pracovat jako dva profesionálové. „My jsme z toho měli trošku vítr a nevěděli jsme, jaký to bude, ale nakonec vlastně i díky té atmosféře toho natáčení to dopadlo úplně v pohodě. Pak už jsme se začali na ty společné dny těšit,“ prohlásil.

Před Simonou mimochodem sympaťák Piškula, vítěz minulého ročníku tanečního pořadu StarDance, chodil například s Annou Kameníkovou (rozenou Linhartovou) nebo s youtuberkou Teri Blitzen. Až po boku okaté Lewandowské však Piškula konečně září štěstím a spokojeností – a dokonce se poslední dobou hodně spekuluje i o jejich zasnoubení.

Video
Video se připravuje ...

Fešák Zdeněk Piškula si užíval na Bali: Ale bez přítelkyně! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
29 fotografií