Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Hloupí lupiči si hráli na filmové hvězdy: Policistům se naservírovali na stříbrném podnosu!

Autor: rc - 
19. října 2018
17:55

Slavcho (28), Kristijan (24) a Goran (42), všichni původem z Makedonie, si před pár dny odnesli pořádný lup z pošty ve slovenském městě Voderady. Strážcům zákona se již podařilo zadržet Slavcha, ovšem po dalších dvou stále pátrají. K identifikaci zlodějů policii pomohly fotografie, na kterých trojice pózuje s lupem!

Trojice zlodějů měla přepadení pošty promyšlené do posledních detailů. Slavcho, Kristijan a Goran, kteří pochází z Makedonie, před pár dny vtrhli na poštu ve městě Voderady a odnesli si pořádný lup.

„Goran zůstal v autě, přičemž jeho dva kumpáni si počkali ráno na pošťačky, vtlačili je dovnitř, napadli je slzným plynem a vyhrožovali jim použitím střelné zbraně. Sebrali peníze a ujeli autem pryč,“ uvedla slovenská policie na Facebooku.

Tehdy jim však už byli v patách strážci zákona. „Dva z nich vyskočili do pole a utekli. Goran pokračoval v jízdě. Jeho auto zajistila policie a na druhý den vypátrala Slavcha,“ stojí dále v prohlášení policie.

Policii se podařilo identifikovat zbylé dva pachatele díky mobilu zadrženého Slavcha. Trojice zlodějů totiž byla natolik pyšná na svůj lup, že se s ním musela vyfotit. Ukradené peníze kumpáni vyrovnali na stůl a pózují s nimi na snímcích jako »gangsteři z amerických filmů«.

Fotografie policie zveřejnila na svém facebookovém profilu a prosí o pomoc s hledáním zbylých dvou, kteří jsou stále na útěku. Všem třem hrozí až dvanáct let za mřížemi.   

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání