Bartoška se bál zbytečně. Kdo by v knížce hledal erotiku nebo pikantnosti ze zákulisí festivalu a slavných, s nimiž Donátová spolupracuje, ten by narazil. Jedná se totiž o humoristickou beletrii, již vydalo nakladatelství, které má ve stáji třeba Halinu Pawlowskou nebo Radku Třeštíkovou! Je mi ctí, že jsem se ocitla právě v této společnosti," raduje se Donátová, která si kromě Bartošky jako druhou kmotru zvolila dlouholetou programovou ředitelku MFF KV a jeho stávající uměleckou poradkyni Evu Zaoralovou.

VIDEO: Bartoškova pravá ruka z MFF KV: Napsala knihu o duchovi!

Video
Video se připravuje ...

Bartoškova pravá ruka z MFF KV: Napsala knihu o duchovi! Petr Macek, Lukáš Červený

Jiří Bartoška mi před dvaceti lety změnil život, když mě přizval ke spolupráci na festivalu, a pokud si mě nechá, tak jsem připravena s ním zůstat do konce svého profesního života," vyznala se prezidentovi festivalu novopečená spisovatelka. 

Bartoška se na křtu objevil opálený a s dobrou náladou, protože se zrovna vrátil z dovolené. Na klíně se mu tak ocitla nejen Donátová, ale i televizní reportérka Andrea Košťálová. Už za pár dní herec ale naskočí opět do práce - čeká ho totiž náročné natáčení seriálu Doktor Martin, na které dojíždí do Beskyd.

Fotogalerie
13 fotografií