Oživlý Ken se sice úspěšně dostal do vily Celebrity Big Brother, ovšem dlouho se tam neohřál. Rozhádal se s ostatními soutěžícími a některé z nich dokonce počastoval nadávkami a nazval je „negry“. Jenže to se nelíbilo vedení televize.

Brazilec byl povolán do tzv. zpovědnice, kde byl varován, že porušuje pravidla soutěže tím, že použil nepřípustné výrazy. On se sice vymlouval, že byl opilý, ovšem měl smůlu. Řekli mu, že to není omluva, a dostal padáka. „Po dalším incidentu byl Rodrigo odstraněn z domu Big Brothera a už se nevrátí," vysvětlil mluvčí kanálu v prohlášení na oficiálním Twitteru reality show.

VIDEO: Podívejte se na Rodrigovo řádění v Big Brotherovi! Hrátky v bublinkové koupeli...

Alves svou chybu ale nechce přiznat a naopak tvrdí, že soutěž opustil na vlastní žádost. „Už mě ta show dál nezajímá a nechci s ní mít nic společného. Prostě proto, že to nebylo pro mě," vysvětlil britskému Sunu muž, který před nástupem do vily také navštívil Prahu a podstoupil zde plastickou operaci, jejíž výsledek pak ošklivě zkritizoval.

„Byl to úžasný zážitek, ale už toho bylo pro mě dost," promluvil o reality show. Vadilo mu prý to, že neměl přístup ke všemu, na co byl mimo vilu zvyklý. „Nezvládal jsem moc dobře být bez mobilního telefonu a bez kontaktu s mojí rodinou a přáteli," tvrdil oživlý Ken s tím, že ho mrzelo také to, že jeho kamarádka nepostoupila. „Chtěl jsem se pobavit a ukázat Velké Británii, že jsem milý a zábavný člověk," dodal ohledně Big Brothera. Moc se mu to ale očividně nepovedlo. Neúspěch ale neřeší a rovnou po vyhazovu se vydal s kamarádkou na pořádný mejdan.

VIDEO: Jak je na tom umělý Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět!

Video
Video se připravuje ...

Jak je na tom umělý „Ken" Rodrigo s penisem? Blesku se pochlubil! To musíte vidět! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
54 fotografií