Informace Blesku Andrea Pomeje potvrdila. „Rozhodla jsem se podat žádost o rozvod. Strašně dlouho jsem to zvažovala, ale prostě cítím, že se k Jirkovi už vrátit nechci. Dlouho jsem mu dávala šanci a čekala jsem, že se změní, ale k tomu nedošlo. Už jsem dokonce navštívila právníka. Měli jsem předmanželskou smlouvu, která ale už neplatí…“ řekla.

Samotný Pomeje, který v uplynulém roce bojoval s rakovinou hrtanu a po operaci přišel o hlasivky, o tom prý zatím neví. Od manželky se totiž už před několika měsíci odstěhoval kvůli nezměrnému pití, které Andreu psychicky vyčerpávalo a deptalo. Jiří začal bydlet v bytě svého kamaráda Pavla Páska, Andree v rámci svých možností pomáhá s dcerou Aničkou (4), ale svůj život, jak dlouho sliboval, do pořádku nedal. Stále častěji navštěvuje hospody, nemá zaměstnání a žije na dluh.

Přitom ale stále doufal, že jej manželka vezme na milost. „Kdybych se mohl vrátit domů, změním se z minuty na minutu. Potřebuju motivaci, kterou mi Andrea vzala,“ tvrdí. Ona mu už ale nevěří, protože to samé sliboval a nedodržel v minulosti opakovaně.

Otázkou je, co Jiří udělá, až se o Andreině rozhodnutí rozvést se dozví. Už jen myšlenka na to, že by měla jiného muže, jej dovádí k šílenství. „Jestliže se dozvím, že má Andrea jiného chlapa, tak český národ bude mí to čem psát,“ vyhrožuje. Podle tónu, jakým to říká, je jasné, že nemluví planě, a co přesně tím myslí…

VIDEO: Pomeje o svém alkoholismu: Piju jako každej normální chlap!

Video
Video se připravuje ...

Pomeje o svém alkoholismu: Piju jako každej normální chlap! David Kundrát

Fotogalerie
29 fotografií