Nakonec to je ale právě ona, kvůli níž Andrea rodinnou dovolenou odpískala. „Myslela jsem, že to půjde. Jak ale šel čas, zjistila jsem, že když jsme my dva s Jirkou spolu, je to strašně moc emocí najednou a Áňa je z toho celá nesvá,“ komentuje Andrea. „Ne, že bychom se hádali, to ne! Vycházíme spolu dobře. Emoce jsou ale tak strašně silné, že je z toho Anička zmatená,“ zdůrazňuje.

Pomeje je s tím srozuměný. „Jsem úplně v pohodě,“ řekl Blesku herec, který před půl rokem přišel po operaci rakoviny hrtanu o hlas. „Teď jsem byl s Aničkou deset dnů u rodičů a měli jsme se náramně. Máma vařila, s tátou jsme jezdili na výlety, baštili zmrzlinu, cachtali se ve Vltavě - víc jsem si nemohl přát!“ prozradil radostně Jiří, který Aničku konečně pořádně seznámil s rodnými jižními Čechami.

Jirka je skvělý táta a doufám, že se v létě o Áňu ještě postará. Já totiž víkend co víkend hraju,“ reagovala Andrea, která sebe a dcerku zdárně živí jako dýdžejka. Přestože teď s Jirkou vychází dobře, o nějakém návratu do společného manželství řeč být prý nemůže ani náhodou. Chce to prý čas!

VIDEO: Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít!

Video
Video se připravuje ...

Jiří Pomeje PROMLUVIL: Nechte mě v klidu umřít! David Kundrát