Krásné Slovence se málem podařilo těhotenství před veřejností utajit, jenže pak se před pár dny objevila na bratislavské premiéře nového thrilleru Důvěrný nepřítel, v němž si zahrála po boku Vojty Dyka (33). V obtažených šatech pak své velké bříško už nemohla skrýt.

Porodit by měla ostatně už na začátku podzimu. Přesto ještě s manželem, zpěvákem a textařem Martinem Mihalčínem, kterého si brala v roce 2015, nemají vše pro miminko nachystané. „Velmi se těším. Čekáme holčičku. Připravujeme zatím nevyhnutelné věci, všechno ostatní budeme řešit později," přiznala webu Topky.sk Gabriela.

I tak se ale nastávající maminka snaží nestresovat. „Obavy zatím nemám, snažím se být co nejvíc zrelaxovaná. Je to tou mojí bojovností, ambiciózností. Když se podívám na to, kolik žen už porodilo, tak proč bych to neměla zvládnout já?" uklidňuje se herečka, která si zahrála nejen v Doktoru Martinovi, ale i v pokračování Strážmistr Topinka. Objevila se také v seriálu Kriminálka Staré město či v slovenské Ordinaci v růžové zahradě.

Na přírůstek do rodiny už se prý ostatně moc těší i její muž. „On je odvážnější jako já. Mám důvěru v něj i v sebe, že to zvládneme nejlíp, jak se to dá," dodala pro Topky.sk natěšená Marcinková.

VIDEO: V seriálu Doktor Martin si zahrála také Jitka Čvančarová, která před nedávnem porodila. Čeho se kvůli druhému dítěti musela vzdát?

Video
Video se připravuje ...

Podruhé těhotná Čvančarová na Českých Lvech: Čeho se vzdala kvůli „malému čudlovi“ Lukáš Červený

 

Fotogalerie
42 fotografií