Díky své vizáži má herec známý například ze seriálů Ohnivý kuře, Doktoři z Počátků či Modrý kód davy fanynek, které teď mají oči pro pláč. Jejich idol se totiž bude ženit!

„Řekla ANO!" oznámila totiž na Instagramu hvězda show Tvoje tvář má známý hlas, která se od října objeví i v show Tři oříšky pro Popelku. Zveřejnil také snímek, na kterém je hlavní ruka jeho partnerky. Na ní se totiž tkví blyštivý šperk. Očividně se tak zamilovaná dvojice zasnoubila. Žádost o ruku pravděpodobně proběhla v New Yorku, kde je Gránský na dovolené.

Ostatně s blondýnkou Nikolou Madunickou je David šťastný už skoro devět let. Na začátku si prý zažili i nějaké problémy a zřejmě ustáli i jeho nevěru. „Bylo mi odpuštěno a od té doby sekám latinu," přiznal před časem Blesku zpěvák s tím, že doufá, že spolu už zůstanou napořád. Teď se vztah chystají posvětit i oficiálně.

Na sociální síti již snoubencům řada lidí zaslala gratulace. „Jooooooo!!!!" zaradovala se Davidova kolegyně z Ohnivýho kuřete Eva Decastelo (39). „No jeeeee je! Gratuluji Dádo a Nikčo," napsala zase dcera Michala Suchánka (52) Berenika Suchánková (20), která s Gránským hraje v muzikálu Muž se železnou maskou. „To je doják!!! Gratuluju," radovala se hvězda Modrého kódu Sandra Nováková (36). 

„To byla taky doba, ale moc gratuluji," rýpnul si do kolegy Milan Peroutka (28). „Konečně!!! Gratuluju!" vyjádřila se těhotná  Kristýna Leichtová (32), načež jí David vtipně odepsal: „Děkujeme, pupíku." Blahopřály ale také Nikol Kouklová Heřmánková (28), Aneta Vignerová (30) či Markéta Procházková (32).

VIDEO: Co se Gránskému nelíbilo ve Varech? Jsem tady na dlouho naposledy, tvrdil

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Modrého kódu Gránský ve Varech: Jsem tady na dlouho naposledy! Aleš Brunclík, Markéta Reinischová

Fotogalerie
37 fotografií