Manželský pár se v minulých dnech společně objevil na filmovém festivale v Karlových Varech, kde měli i pracovní povinnosti, jelikož zde spolu s dalšími kolegy představovali novou komedii s názvem Mars, v níž si zahráli partnerskou dvojici.

Pochlubili se také radostnou novinkou ze soukromí. Halka alias sekretářka v seriálu Kancelář Blaník je totiž v očekávání. Těhotenství sice oznámila již letos v březnu, ovšem ve Varech už ani nic říkat nemusela, jelikož její rostoucí bříško bylo nepřehlédnutelné.

Třešňáková s Jeřábkem mají jistě velkou radost, že se necelé tři roky od svatby dočkali společného miminka, zvlášť vzhledem k vyššímu věku nastávající maminky. Poprvé přitom herečka rodila již v osmnácti letech, když přišel na svět její syn Alan z předchozího vztahu.

Herec, který se kromě známé série reklam se zlým bankéřem objevil také v seriálu Doktor Martin či filmu Gangster Ka, se s partnerkou po 11 letech vztahu oženil v září 2015 a teprve za několik měsíců vše oznámil na sociální síti. „Brali jsme se v jednom mlýně na Křivoklátsku. Byly tam asi tři stovky lidí," uvedl tehdy pro Blesk Tomáš.

VIDEO: Hamižný bankéř z reklamy Jeřábek: Promluvil o velké roli v Gangster Ka!

Video
Video se připravuje ...

Hamižný bankéř z reklamy: Dostal velkou filmovou roli! Kristýna Léblová, Jan Jedlička

Fotogalerie
36 fotografií