Herečka a umělkyně, která spolu s kamarádkou Josefínou Bakošovou sbírá rozchodové hlášky, je právě čerstvě zamilovaná. Znovu to dokázala na konci minulého týdne na festivalu v Panenském Týnci, kde se ukázala po boku svého nového partnera umělce Milana Mazúra (27).

Společně se už na veřejnosti objevili již na sklonku května v rámci filmového festivalu ve Zlíně, kde měli společnou výstavu. Na sociálních sítích už ostatně také dokázali, že nejsou jenom kolegové, ale tvoří zamilovaný pár. Teď si proto vyrazili na další událost, strávili spolu celý den, chodily na koncerty, popíjeli pivo v plastových kelímcích a občas se do sebe i zavěsili. 

Geislerová je tak opět šťastná poté, co se jí nedávno rozpadl vztah s Petrem Václavkem, zetěm herečky Jany Šulcové, s nímž byla tři roky. Za sebou má už i rozvod s architektem Janem Kadlecem, kterého si brala v roce 2005. S tím má také dvojčata Jana Etiena a Mua Rosu (13).

Kromě Ester a Milana byly v Panenském Týnci k vidění i další zaláskované hrdličky. Například dcera Lenky Filipové (64) Lenny už netají svůj vztah s Otakarem Petřinou alias Marpem. Ten jí totiž přišel podpořit na vystoupení a pak už se od ní v podstatě nehnul na krok.

VIDEO: Ester Geislerová: 11 kilo je dole, ale role si žádá víc!

Video
Video se připravuje ...

Ester Geislerová: 11 kilo je dole, ale role si žádá víc! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

 

Fotogalerie
34 fotografií