Tolik lidí v prostoru před karlovarským hotelem Thermal, kde od půl jedenácté večer vystoupil Český národní symfonický orchestr pod vedením Libora Peška s melodiemi z Formanových filmů, dlouho nebylo. Zaplněné prostranství hudba z filmů oscarového režiséra, jako jsou Vlasy, Ragtime, Amadeus, Muž na měsíci a další doslova uhranula, a "pařila" na ni i řada hvězd!

Ty si koncert vychutnávaly z terasy hotelu, kam veřejnost nesměla. Daniela Peštová s Palo Haberou si během koncertu pořizovali selfíčka, koncert sledovala někdejší první dáma ČR Livia Klausová v doprovodu svého bodyguarda a mladšího syna Jana s partnerkou, Jiří Bartoška s celou rodinou, Jana Plodková, Jitka Schneiderová a mnoho dalších. "Nejraději mám z filmů Miloše Formana trojici Vlasy, Hoří, má panenko a Amadeus. Možná proto, že jsem to viděla poprvé asi ve čtrnácti letech. Měli jsme to doma na kazetách a chodili se k nám na to všichni dívat," svěřila se Blesku Geislerová.

Jediný, kdo se podle výrazu v obličeji a otráveně podepřené brady nudil, byl herec Jiří Macháček, jehož doprovázela manželka. Podívejte se na fotogalerii, kdo všechno se na koncertu bavil! 

Fotogalerie
30 fotografií