Už nějakou dobu se spekuluje, že Rytmus alias Patrik Vrbovský našel zalíbení právě v Jasmině. „Jsme jen kamarádi,“ nechal se slyšet rapper. Podobně se vyjádřila i Alagič. „S Patrikem jsme kamarádi, dal mi dobré rady kolem moderování SuperStar,“ tvrdila sexy brunetka s bosensko-maďarskými kořeny webu Pluska.sk.

Ovšem dvojice spolu tráví poměrně dost času i mimo studio, čehož už si mnozí začali všímat. Navíc, jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu. To potvrzuje i Rolins, která s Rytmusem žila posledních sedm let. Na konci letošního března ale známý pár oznámil rozchod po dohodě. „Ano, vím o tom, že se mu líbí. Ale nehroutím se z toho. Patrik mi to sám říkal, když jsme se nedávno viděli,“ prozradila nyní zpěvačka pro Nový Čas.

Dokonce se již s Jasminou měla sama osobně setkat. „Slečnu jsem potkala na společenské akci, kterou moderovala. Sympatické, normální děvče. Žádná vypatlaná kráska. Já bych se do ní taky zamilovala, takže se Patrikovi vůbec nedivím, že jí registruje,“ překvapila svou tolerancí Dara.

Ta také nedávno prozradila, že s expřítelem zůstali přáteli, a tak se dál vídají. Vrbovský se navíc ještě ani neodstěhoval z jejich společné domácnosti. „V domě nebydlí, ale ještě se neodstěhoval,“ přiznala pro Nový Čas.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
58 fotografií