Známý pár sice o rozchodu veřejně informoval před 36 dny, problémy je ale měly provázet už skoro rok. I když se vše snažili vyřešit, nakonec se rozhodli, že pro ně bude lepší, aby šel každý svou vlastní cestou. Leckdo by proto čekal, že teď už jsou dávno od sebe.

Jenže spíše naopak. Podle Dary se totiž dál vídají a rapper se z jejich domu v Tuchoměřicích navíc stále neodstěhoval. „V pátek jsem ho viděla. Zastavil se, dali jsme si kávičku. Jsme v kontaktu,“ svěřila blondýnka slovenskému Novému Času.

„V domě nebydlí, ale ještě se neodstěhoval,“ doplnila s tím, že na definitivní odchod expartnera ze společné domácnosti nijak zvlášť nespěchá. „Budeme to řešit nějak výhledově. Rozhodně nás to nijak netrápí a netlačí. A nemám pocit, že teď musím všechno vyházet. Až bude čas, tak se sbalí,“ pokrčila rameny.

Možná že nakonec nespěchá i s ohledem na dceru Lauru (10), která si na nevlastního tátu už zvykla. „Vzala to v pohodě. Patrik pro ni neodešel. Nezmizel, neztratil se. Dali jsme normální debatu a ona s velkým pochopením řekla, že je to naše rozhodnutí,“ popsala Rolins reakci holčičky na nastalé změny.

VIDEO: Dara Rolins promluvila o rozchodu s Rytmusem: Mrzí mě to, musím to ustát!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins: Rozchod s Rytmusem mě mrzí, musím to ustát Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

Ta si novou lásku zatím nenašla, ačkoliv již byla spojována se sexy fotbalistou Davidem Mezsarosem (29), kolem nějž se svůdně točila v jednom ze svých videoklipů. „Myslím si, že všechno chce svůj čas. Tak jako se stane, že se dva lidi rozejdou, tak stejně tak trvá, než potom asi vznikne něco nového. Nechci a ani nemám v plánu, nehledám, jednoduše, když se to stane, tak se to stane,“ dodala se smíchem.

Stejně tak se spekulovalo, že náhradu už má i Rytmus. Ten se na sociálních sítích poslední dobou až podezřele zajímal o pornohvězdu Nikolou Jiráskovou (29) alias Nessou Devil. Svůj čas pak věnoval také moderátorce SuperStar Jasmině Alagič (27), s kterou ho ale pojí prý jen přátelství.

Je ale také možné, že ani jeden nikoho nového nechce a časem se k sobě zase vrátí. Podle psycholožky Jany Porubcové je to jedna z možností, proč Vrbovský otálí se stěhováním. „Může se stát i to, že jeden z dvojice se nechce rozejít a potom si nechá věci u toho druhého. Má potřebu se k osobě vracet. Nemá to v sobě uzavřené,“ vysvětlovala odbornice Novému Času. „Ale pokud oba dva deklarují, že rozchod byl po dohodě, nemají potřebu to řešit okamžitě,“ dodala ale.

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou!

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu: S dcerou Laurou se teď chystáme na dovolenou! Thomas Kruchina, Aleš Brunclík

 

Fotogalerie
76 fotografií